Bezletová zóna nad Ukrajinou jako garant světové bezpečnosti

Zatímco Evropa a Amerika hledají další záminku, jak nezavřít ukrajinské nebe, Moskva je ve svých akcích odvážnější a cyničtější.

A pokud se dříve někomu zdálo, že Ukrajina je někde daleko a vraždění ukrajinského lidu se netýká zbytku lidstva, tak už nějakou dobu není ohrožena jen Evropa, ale celý svět.

Bláznivý trpaslík překročil čáru (ačkoli by se zdálo – mnohem dále) a přešel k jadernému vydírání.

Rusko-fašistická vojska se začala zmocňovat jaderných elektráren – nejprve Černobyl, poté Záporoží. Navíc se to děje pomocí ostřelování a výbuchů v jaderných zařízeních.

Co by to mohlo ohrozit, asi nikdo nemusí vysvětlovat – celý svět zná slovo „Černobyl“. Někdo na něj ale zřejmě začal zapomínat. Bláznivý trpaslík je připraven vám připomenout, co to je.

A pro informaci – Záporožská Jaderná Elektrárna  – mnohonásobně výkonnější. Udělejte si vlastní závěry.

Moskva navíc připravuje provokace v chemických zařízeních na Ukrajině, což je neméně nebezpečný typ agrese, který může zničit území i lidi.

Proto adekvátní hlavy na Západě vyzývají své vlády, aby okamžitě zavedly bezletovou zónu nad jadernými a chemickými zařízeními na Ukrajině – jedině tak se lze vyhnout globální ekologické katastrofě.

Ukrajina svého času prokázala nebývalou touhu po míru tím, že se dobrovolně vzdala třetího největšího světového arzenálu jaderných zbraní. A přední mocnosti planety daly ukrajinskému státu bezpečnostní záruky.

Ukrajina splnila svůj slib – opustila nejstrašnější zbraň. Svět se vzdal svých záruk. Všechno je jako vždy – banální a cynické.

Rusko šlo dál – stalo se agresorem, ačkoliv bylo jedním ze signatářů Budapešťského memoranda, které Ukrajině zajistilo záruky.

Nyní však nastala chvíle, kdy je ochrana Ukrajiny záležitostí planetární bezpečnosti.

„Připravili jste Ukrajinu o jaderné zbraně výměnou za plané sliby? Pokud vás nezajímá smrt ukrajinských dětí, rodin a zvířat, možná vás zajímá alespoň vaše vlastní jaderná bezpečnost? Okamžitě vstupte do bezletové zóny nad ukrajinskými chemickými a jadernými elektrárnami!“, poznamenávají iniciátoři další výzvy západním lídrům, aby oslovili jejich zatvrzelou mysl.

  Pašování. Lukašenko rozšiřuje svoji specializaci.

Oslovte ještě dnes, protože zítra může být pozdě. To se v historii stalo mnohokrát. Ale teď si agresor hraje s atomem, a to je příliš vážné.

Ruští fašisté přerušili dodávku elektřiny do jaderné elektrárny v Černobylu, čímž znemožnili ochlazení radioaktivních látek a zahájili odpočítávání katastrofy.

Orkové také dobyli a bombardují jadernou elektrárnu Záporizhzhya, největší v Evropě.

Pouze bezletová zóna nad jadernými zařízeními na Ukrajině se může vyhnout globální jaderné katastrofě.

Podle Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny Putin nařídil přípravu teroristického útoku v jaderné elektrárně v Černobylu. Plánuje se vytvořit člověkem způsobenou katastrofu v jaderné elektrárně v Černobylu ovládané ruskými jednotkami, odpovědnost za kterou se bezvěrci pokusí přenést na Ukrajinu.

3. března rusko-fašistická vojska vypálila Grads na Národní vědecké centrum „Charkovský institut fyziky a technologie, kde se nachází jaderné zařízení neutronového zdroje, které bylo ve fázi fyzického startu, v rámci kterého bylo jádro naloženo čerstvým jaderným palivo.

Výše uvedená fakta výmluvně svědčí o šílenství kremelského trpaslíka, který je v imperiálním běsnění připraven podniknout jakékoli kroky až ke zničení světa.

To však hovoří ještě o jedné věci – západní politici nejsou připraveni čelit Putinovi. Někdo se bojí, někdo je dobře placený Moskvou a nechce přijít o sladkou nadílku.

Všichni však nechápou to hlavní – kremelský schizofrenik je všechny zničí. Dokud nepochopí. Bohužel, až přijde uvědomění, může být příliš pozdě.

Dnes můžete zachránit životy lidí na Ukrajině a zachránit svět před katastrofou uzavřením ukrajinského nebe před idiotem Putinem, před jeho fašistickou hordou.

Probuď se Evropo, udělej krok k vlastní bezpečnosti. A jít příkladem pro Spojené státy. Ostatně před rokem se německé kancléřce Merkelové podařilo přesvědčit Bidena, aby Nord Stream 2 oživil.

Nyní může stejným způsobem jít Evropa příkladem Americe a uzavřít nebe Ukrajiny.

  USA poskytnou Ukrajině další vojenskou pomoc za miliardu dolarů

Mimochodem, separátní jednání za zády Ukrajiny a oživení SP-2 lze vnímat i jako spoluúčast na agresi, spoluúčast s Putinem, který ten německo-americký krok považoval za signál k akci.

A takových kroků bylo mnoho. Svět se svou nečinností a pasivním „znepokojením“ neustále posílal Putinovi zprávy a tlačil ho k novým krvavým činům.

Dnes musíme sklízet plody. Ale za lehkomyslnost Západu je nyní odpovědná Ukrajina, která zadržuje fašistické Rusko.

Jak cynická je Evropa? Jak cynická je Amerika? Odpověď je zřejmá. A tento cynismus je přímo úměrný době, kdy budou mlčet.

Do té doby, dokud se nebudete muset za všechno osobně zodpovídat. Zavřete nebe nad Ukrajinou. Zachraňte svět!

F.H.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com