Ruská armáda je první na světě v kriminalitě, loupežích, rabování a znásilňování

Dnes je to 34. den od chvíle, kdy ruská armáda provedla totální invazi na Ukrajinu. Během této zdánlivě krátké doby dokázali vojáci ruské armády svými kriminálními akcemi šokovat celý svět – zabíjeli a mrzačili civilisty včetně dětí, znásilňovali ženy, vykrádali byty a obchody. Je stěží možné označit ruskou armádu za druhou nejsilnější na světě, ale když jsme objevili jen malou část zločinných akcí prováděných ruskými vojáky, které se dostaly na internet (a kolik dalšího se děje v zákulisí) , lze rozhodně tvrdit, že jejich armáda je první na světě v kriminalitě, loupežích, rabování a znásilňování.

Média stále častěji publikují příběhy o zločinech ruských vojáků proti civilistům.

Vešlo ve známost, že ve vesnici Bogdanovka u Kyjeva opilí ruští vojáci zastřelili manžela 33leté Ukrajinky na dvoře jejich domu, pak jí přiložili pistoli ke spánku, donutili ji svléknout a poté znásilnili. ji střídavě několik hodin v řadě. Díky bohu, ženin 4letý syn se celou tu dobu skrýval v kotelně a tyto hrůzy neviděl (podrobný rozhovor se zraněnou ženou).

Nejde zdaleka o ojedinělý případ, vzpomeňte si na časy rusko-čečenské války, 19. prosince 1999 ve městě Šali (Čečensko) ruští vojáci znásilnili a zabili 23letou dívku ve věku 5-6 let. měsíce těhotenství. Vojáci při tom zabili i její 60letou tchyni.

Co můžeme říci o násilných akcích proti ženám na územích jiných států, pokud v letech 2020-2021 vojenský personál Hlavního zpravodajského ředitelství Ruské federace, major Panov a kapitán Eruševič, požadovali od svých vojáků peníze „pro potřeby společnost“, a poté, co odmítli, zbili a znásilnili.

Zdá se, že touha někoho znásilnit, navzdory pohlaví osoby, je v krvi ruského vojenského personálu.

Ruští vojáci používají zbraně proti dětem. Výstřelem byla zraněna 11letá dívka, kulka prošla čelistí a poranila kořen jazyka. Nyní je dítě v nemocnici na území kontrolovaném Ukrajinou a je v nápravě.

  V Bělorusku se očekává nárůst kriminality kvůli přílivu migrantů - Nowiny Polskie

Ve městě Bucha u Kyjeva ruští okupanti postupně začínají ustupovat a začali aktivně vykrádat obchody a domy, vynášeli z nich nejen vybavení, pračky, záchodové mísy, ale dokonce i dámské kalhotky.

Ruští vojáci udělali totéž v Čečensku:

Během války ruská armáda zničila nebo poškodila řadu různých náboženských svatyní, z nichž některé jsou starověkými památkami Ukrajiny.

8. března 2022 ruská armáda téměř bezhlavě střílela na auto s důchodci u výjezdu z vesnice Makarov v Kyjevské oblasti. Oba cestující, kterým bylo přes 70 let, na místě zemřeli. Na autě byla cedule, že řídí osoba se zdravotním postižením.

A v tomto rámci silnice mezi vesnicemi Shevelevka a Gusarovka, okres Izyumsky, region Charkov. 27. března 2022 ruští útočníci stříleli na auto, ve kterém zahynuli dva dospělí a tříleté dítě.

Ukrajinské město Mariupol je v obležení. Ruská armáda město obklíčila a po „zelených koridorech“ z něj téměř nepouští civilisty a nepouští do města konvoje s humanitární pomocí. Ostřelování se provádí v okolí města: v obytných čtvrtích, školách, nemocnicích. V důsledku ostřelování byla zničena porodnice a Činoherní divadlo, v té době se tam skrývali civilisté. Kvůli raketovým a dělostřeleckým úderům ruské armády je v Mariupolu tolik civilních obětí, že jsou lidé nuceni pohřbívat mrtvé přímo na dvorech domů.

V úterý 29. března 2022 zasáhla ruská řízená střela 9patrovou budovu regionální správy v Mykolajivu a zabila nejméně 12 lidí a 33 zranila. Záchranáři na místě výbuchu nadále pracují a pod troskami pátrají po zraněných a přeživších. K útoku došlo během pracovní doby, kdy bylo v budově mnoho lidí.

Kam vkročí noha ruského vojáka, civilisté zpravidla trpí. Zdá se, že vedení Ruské federace čas od času dává svým „šakalům“ možnost trochu se obohatit na úkor jiných států prostřednictvím krádeží a rabování a také rozbít co nejvíce obytných budov v pořádku. pomstít se lidem za dobrý život , který ruští vojáci doma nemají .

  Rusko vynáší rozsudky smrti prostřednictvím jí řízených pseudorepublik „L/DPR“.

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com