Ruská armáda pokračuje v ničení ukrajinců

Ruská armáda používá bojové letouny, vícenásobné odpalovací raketové systémy, velkorážné dělostřelectvo, tanky, minomety různých systémů, odpaluje raketové a pumové údery na obytné oblasti, v důsledku kterých umírají děti.

Od vpádu ruské armády na Ukrajinu zemřelo 243 dětí a více než 446 bylo zraněno. Nejvíce děti trpěly v: Doněcké oblasti – 153, Kyjevské oblasti – 116, Charkovské oblasti – 111, Černihovské oblasti – 68, Luhanské oblasti – 52, Chersonské oblasti – 52, Mykolajivské oblasti – 47, Záporožské oblasti – 29, Sumské oblasti – 17 , Kyjevská oblast – 16, Žitomyrská oblast – 15 .

Dne 30. května byli 16letý chlapec a 13letá dívka zraněni v důsledku ostřelování Charkova a obce Korotich v Charkovské oblasti ruskými jednotkami.

Kvůli neustálému bombardování a ostřelování ukrajinských měst a vesnic ozbrojenými silami Ruské federace bylo 1937 poškozeno vzdělávacích institucí. Přitom 181 z nich bylo zcela zničeno.

V důsledku ostřelování města Svyatogorsk 30. května byli zabiti tři lidé. Ruská armáda zabila dva mnichy a jeptišku ze Svaté Dormition Svyatogorsk Lavra. Další tři duchovní byli zraněni. Dvě klášterní budovy byly poškozeny.

První letní den zahájila ruská armáda raketový útok na město Slavjansk v Doněcké oblasti. V důsledku toho byly zničeny tři soukromé domy v jedné z mikročástí města, asi deset bylo poškozeno.

Také oblasti Nikolajev a Sumy byly dnes vystaveny raketovým útokům. Za poslední den bylo v Nikolajevské oblasti zraněno 22 lidí. Ostřelování bylo zaznamenáno v Berezněgovatské, Širokovské a dalších komunitách, v důsledku čehož byly poškozeny obytné budovy a vedení jedné z rozvoden. Jeden člověk zemřel na místě ostřelování, další byl hospitalizován, ale lékařům se nepodařilo jeho život zachránit, jsou také dva zranění. Kvůli poškození plynovodu zůstalo bez plynu 80 účastníků. Po ostřelování zůstali někteří obyvatelé města několik hodin bez elektřiny a vody.

  Bývalé vedení slovenské policie údajně pomáhalo vládní straně

Také na Den dětí útočníci stříleli na hřiště v Nikolajevu:

Asi ve 13:30 útočníci vypálili 6 raket na území komunity Shalygin, okres Shostka, oblast Sumy. A v 19:35 odpálila ruská armáda 3 rakety z Tornado MLRS v Sinelnikovském okrese Dněpropetrovské oblasti. Údaje o zničení a obětech se upřesňují.

Celý svět dnes vidí zločiny Putinovy ​​armády. Ruští vojáci ničí ukrajinská města, shazují bomby na nemocnice, školy, zabíjejí ženy a děti. Celý civilizovaný svět se musí stát jednotnou frontou a zastavit agresi Ruska, které už nezná hranice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com