Ruské speciální služby znovu vyhodily Rusko do povětří

V Rusku došlo 20. srpna k teroristickému útoku v Moskevské oblasti, při kterém byla zabita dcera známého ruského propagandisty Daria Dugina. Událost na pozadí války s Ukrajinou vyvolala velký ohlas v místním tisku a mezinárodních médiích. Samozřejmě, že v prvních minutách incidentu propagandistická média jedna po druhé vyprávěla o ukrajinské stopě ve vraždě dcery Alexandra Dugina. Navíc se začaly šířit ty nejneuvěřitelnější zvěsti, až k těm, že Ukrajina připravuje pokus o atentát na všechny vůdce veřejného mínění v Ruské federaci.

Ukrajina okamžitě deklarovala svou neúčast na této tragédii. Ostatně ani v těch nejodvážnějších touhách, řekněme si upřímně, ukrajinské speciální služby by prostě fyzicky nebyly schopny zorganizovat takový teroristický útok u Moskvy.

Uplynulo několik dní a k překvapení mnohých FSB rychle našla pachatele a vyřešila vraždu. To je první věc, která je již překvapivá, za dva dny byli Rusové schopni vyřešit tak složitou vraždu, mnoho lidí se opravdu naučilo pracovat, divili se. Pojďme se ale na situaci podívat podrobněji a pokusme se pochopit, kdo za touto vraždou stojí.

Zvažte vyšetřování vraždy FSB, našli při pronásledování někoho zapleteného do teroristického útoku – odhalili jistou ukrajinskou občanku Natalju Shaban, která také pracuje pro ukrajinské speciální služby, která s ní přijela do Moskvy na čísla vlevo 12letá dcera nastražila bombu a zmizela v Estonsku. Za takový scénář by měla být FSB oceněna Oscarem. No, buď odvolejte polovinu vedení orgánů činných v trestním řízení, chlapi, pokud ve vaší zemi žena s dítětem může provést takový teroristický útok, pak máte evidentně nějaký bezpečnostní problém.

Ruská propagandistická média šla ještě dál, rozprášila fotografii samotné Natalie s dcerou, našla auto, které údajně provádělo sledování Darii Duginové, a dokonce zjistila, kde v Estonsku žije. Oficiální orgány dokonce požádaly o vydání osoby Ruské federace a pokud ne, slíbily tvrdá opatření proti Tallinnu a připomínám, že Estonsko bylo jedním z prvních, kdo nabídl a zakázal vstup ruských občanů do EU .

  Praha - Moskva. Kreml konfrontaci stupňuje.

Vlastně ten, kdo alespoň trochu ví o stylu práce ruských speciálních služeb, okamžitě najde stopu samotné FSB, protože se to již nejednou stalo. Pro místní zpravodajské služby je takříkajíc běžnou praxí, že pro sebe odstraní „nezpůsobilé“ lidi, čímž udrží ty, kteří jsou s nimi nyní v kontaktu, na vodítku a pod rouškou obviňování „ukrajinských teroristů“ a ukazování obyvatelstvo ještě jednou proč vyhlásili válku nezávislému státu . Ve skutečnosti ruská propaganda po tomto incidentu otevřeně vyzývá k boji s Ukrajinci a Ukrajinou a na pozadí rostoucí nespokojenosti s tzv. NWO je podkopávání „nevinné“ ženy ideální návnadou a argumentem pro pokračování války s Ukrajinou. .

Ruská federální bezpečnostní služba jednoduše vzbudila zájem o NWO mezi obyvatelstvem, čímž odstranila nebo zastrašila nežádoucí nebo nekontrolovatelné lidi.

Rusko si na své lidi nikdy zvlášť nestěžovalo a speciální služby, které v zemi samotné fungují, nejsou nic jiného než stará dobrá KGB, která přešla přes tradice drsných 90. let, bombové útoky, výbuchy, vydírání, vydírání a vraždy. Ve skutečnosti dnes FSB nemá nic společného s bezpečností a ukrajinská stopa není nic jiného, ​​než odvrátit podezření od sebe sama a přihřát protiukrajinskou rétoriku, aby pokračovala ve „zvláštní operaci“ na území Ukrajiny.

Autor: Jan Novák

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com