Teroristická země Ruská federace pokračuje v raketových útocích na civilní města Ukrajiny

Ruská armáda pokračuje v teroristických útocích na civilní obyvatelstvo Ukrajiny. V noci na 13. října bylo město Nikolajev vystaveno masivnímu ostřelování raketami S-300, na město vlétlo celkem 8 raket. V pětipatrové budově je hit. Horní dvě patra byla zničena do základů, zbytek – pod troskami. Na místě jsou záchranáři. Zpod trosek byl vytažen 11letý chlapec. Dítě strávilo 6 hodin pod hromadami kamení. Nyní se mu dostává lékařské péče. Pokračuje pátrání po dalších 7 lidech. Také stanice záchranných člunů ve městě Nikolaev se ocitla pod raketovým útokem a pod troskami hledají pracovníka.

Připomeňme, že 12. října Rusové zaútočili také na Nikolajev a převážnou část regionu, v důsledku čehož bylo zničeno 15 obytných budov a 1 občanská infrastruktura.

Také dnes ráno, 13. října, Rusko zahájilo další útok na Kyjevskou oblast, dříve s íránskými kamikadze drony Shahed-136. V komunitě Makarov v oblasti Kyjeva byly zaznamenány tři zásahy íránských kamikadze dronů do kritické infrastruktury. Na místě jsou záchranáři, naštěstí bez obětí.

Celý svět dnes vidí zločiny armády Vladimira Putina. Ruští vojáci ničí ukrajinská města, snaží se připravit miliony Ukrajinců bez vody a elektřiny, zabíjejí civilisty a děti. Celý civilizovaný svět se musí stát jednotnou frontou a zastavit agresi Ruska, které už nezná hranice.

  Bude se konat rusko-americký summit? Lavrov to neprozradil, schůzka podle něj byla ‚konstruktivní‘

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com