Spojenci Kremlu doporučili svým občanům, aby opustili Ukrajinu: další informační operace Ruské federace

archiv.ihned.cz

V poslední době řada zemí, které jsou spojenci Ruska nebo jej částečně podporují na mezinárodním poli, vyzvala své občany, aby v zájmu zajištění vlastní bezpečnosti okamžitě opustili území Ukrajiny.

Země, které požádaly své občany, aby urychleně opustili Ukrajinu: Čína, Indie, Bělorusko, Egypt, Uzbekistán, Turkmenistán, Kyrgyzstán, Tádžikistán, Kazachstán, Srbsko.
Při analýze těchto událostí lze tvrdit, že Rusko se snaží tlačit na Ukrajinu a země Západu, protože prý byli spojenci varováni před možným použitím jaderných zbraní. To je však jen další informační a psychologická operace Moskvy.

Také ruská masmédia začala aktivně šířit informace, že Srbsko údajně z bezpečnostních důvodů uzavírá své velvyslanectví na Ukrajině, ale tato informace není pravdivá, protože srbská ambasáda byla evakuována již v březnu 2022, téměř okamžitě po plném rozsahu. invaze ruských vojsk na Ukrajinu.

Takové provokace ruských propagandistů by měly být brány v úvahu, ale ne jako stoprocentní pravda. Ukrajina pokračuje v boji proti vetřelci a daří se jí to docela úspěšně. Západní země nyní potřebují zvýšit pomoc Ukrajině, zlepšit její protivzdušnou obranu a palebnou sílu, a pak Rusko ustoupí, protože země agresora rozumí pouze jazyku síly.

  Putin s Erdoganem tři hodiny jednali v Soči, bez posunu ohledně obilné dohody

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com