Ve Skadovsku ruští vetřelci oběsili Ukrajinku poblíž budovy soudu

V okupovaném Skadovsku v Chersonské oblasti ruští vetřelci oběsili 56letou Taťjanu Mudrenko kvůli jejímu proukrajinskému postoji.

Komunikace s ženou byla přerušena 7. října, kdy její sestra Natalya zazvonila na poplach a začala na sociálních sítích zveřejňovat fotografie své sestry dvojčete s prosbou o pomoc při hledání milované osoby, uvádí Obozrevatel.

Místní obyvatelé pak Natalii řekli, že „policie“ zastavila auto Taťány a jejího manžela Anatolije. Poté do domu manželů přišli stejní pseudovymahači zákona, provedli prohlídku, muže zbili, auto i kolo odvezli.

„Taťána nemlčela, řekla jim to: „Skadovsk nikdy nebude Rus. Skadovsk je Ukrajina. Oba byli převezeni na místní záchytnou stanici. To řekli sestře Táně,“ řekl publikaci příbuzný rodiny.

O osudu manželů nebyly žádné další informace. Později se objevily zprávy, že Taťána Mudrenko byla oběšena přímo u soudu ve Skadovsku. Tuto informaci potvrdili očití svědci.

Podle Obozrevatele před pár dny vetřelci propustili Tatianina manžela. Vzal tělo své ženy, byla uškrcena.

Příbuzný zavražděné ženy řekl, že jí Taťána předtím napsala, že „na to přišlo“ a požádala ji, aby komunikovala pouze prostřednictvím telegramu. Slíbila také, že se sejde, až bude po všem, pokud bude „živá“.

Taťánini známí říkají, že se nikdy netajila svými ukrajinskými názory.

„Dokonce měla na kole připevněnou malou ukrajinskou vlaječku. Když jela na shromáždění, dokonce ji stříkli slzným plynem do obličeje. Byla velmi naštvaná na své sousedy, kteří byli pro Ukrajinu, ale během okupace se rychle změnili.“ jejich boty a přidala se na stranu Ruska.To je její pobouření,“ říká přítel.

  Německo vyřadilo ČR ze seznamu oblastí s mutacemi koronaviru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com