Odpovědnost za nelidskost aneb proč Česko nechce vidět představitele „ruského světa“

irozhlas.cz

Česká republika od 25. října nepustí na své území Rusy se schengenskými vízy bez ohledu na to, kterým státem EU jsou vydána.

Toto rozhodnutí učinila vláda země na doporučení ministerstva zahraničí 12. října.

„Zatímco ruské rakety dopadají na ukrajinská města na Ukrajině, přes mezinárodní letiště odjíždí do České republiky denně až 200 občanů Ruské federace. Proto jsme se dohodli, že ruským občanům přijíždějícím do ČR přes vnější hranice schengenského prostoru – tedy přes naše mezinárodní letiště – za účelem turistiky, sportu či kultury bude odepřen vstup, “Jan Lipavsky.

Připomeňme, že Praha jako jedna z prvních uvalila zákaz udělování víz představitelům agresorských zemí (Ruska a Běloruska) již v únoru, bezprostředně po Putinově útoku na Ukrajinu.

Tím, že uzavřela hranice pro ruské turisty jakýmkoliv „Schengenem“, se Česká republika připojila k pobaltským zemím a Polsku, které již učinily totéž ve vztahu k představitelům státu, který existuje mimo civilizovaný svět.

Mimochodem, Evropská komise svým rozhodnutím ze 6. září podpořila návrh na pozastavení dohody EU o zjednodušení vízového režimu s Ruskem.

Česká republika tedy od 25. října zakazuje vstup rašistům na své výsostné území. A zmínka o suverenitě zde není náhodná, protože tam, kam přichází představitel „ruského světa“, dříve či později přichází samotný rashismus, který je podstatou právě tohoto „ruského světa“.

Pokud tedy stále věříte, že omezováním vstupu agresivního davu z divokého státu, který žije podle středověkých koncepcí (a někdy zcela bez zásad), si vláda Čečenské republiky zahrává s třetí stranou (Ukrajinou , USA atd.), jako velmi „opoziční“ síly v samotné ČR toto rády prezentují, to se velmi mýlíte.

Dav (jiný název pro tuto chátru neexistuje) je skutečně agresivní. A neoddávejte se rozjímání nad obrázkem klidných, mírumilovných rašistů, které se vám nabízejí, kteří jste se jen přišli podívat na krásy Prahy, užít si rozjímání nad bahenními sopkami v Mariánských Lázních nebo zachytit jedinečnost stalaktitů a stalagmitů v Koněpruské jeskyni. .

  Vítěztví svobody a demokracii. Moldavsko zvolilo nový parlament.

Pamatuji si, že asi před osmi lety, na podzim-zimu 2014, navštívili Českou republiku stejní turisté z Ruské federace – někteří, Petrov a Boširov, kteří se chtěli pokochat jejími krásami. Mimochodem, toto je velmi výmluvný příběh.

Souběžně s návštěvou uvedených osob v Čečenské republice však na jihovýchodě země ve Vrbetici (kam mimochodem také zavítali) v muničních skladech zahřměly výbuchy.

Podle zásad RossTV, kde jeden „novinář“, který je obzvláště loajální ke Kremlu, rád položí otázku, která se již stala memem, tentýž prosí: „Náhoda?“. „To si nemyslím,“ odpověděl si okamžitě tazatel a liboval si ve vlastní schopnosti manipulovat s fakty.

Češi ale na rozdíl od kremelských dezinformátorů plně předpokládali, že k výbuchům došlo z nedbalosti nebo v krajním případě z nedbalosti zaměstnanců zařízení.

Takovou variantu navíc mírně řečeno nevyloučil ani sám prezident. A i po závěrech vyšetřování, které provedly orgány činné v trestním řízení a speciální služby státu, Zeman nadále trval na verzi „nedbalosti personálu“.

Ale „náhody“, stejně jako nepochopitelnost, která i pro lidská práva vzdálená jemnosti svědčila o tom, že účel cesty občanů Ruské federace Petrova a Boširova nebyl omezen na turistiku, bylo tam prostě nedůstojné množství.

Jak se později ukázalo, oba tito poddaní měli u sebe několik pasů, z nichž každý byl vydán na jiná příjmení.

Rus Petrov se tedy pouhým mávnutím ruky (vytažením potřebného dokladu) proměnil v moldavského občana Nikolaje Popa a z Boširova se stal poddaný Tádžikistánu Ruslan Tabarov.

Dá se samozřejmě předpokládat, že tito občané jsou natolik mnohostranní, že jsou prostě stísnění v hranicích jednoho člověka.

Později se však ukázalo, že to nejsou všechny inkarnace obžalovaných – dokonce ani Petrov a Boširov nejsou jejich skutečná jména.

Anatoly Chepiga a Alexander Mishkin – to jsou skutečná jména těchto hrdinů. Ale nejzajímavější je, že oba jsou důstojníci ruských speciálních služeb, konkrétně vojenské rozvědky.

Ale zdálo se, že tito milí Rusové jsou skromní podnikatelé „střední ruky“ ve fitness průmyslu – obchodníci s „vitamíny, mikroelementy, proteiny, gainery“.

  Pochopit a odpustit. Zeman je pro udělení azylu Rusům v Česku.

Oba „podnikatelé“ jsou podle britských úřadů zaměstnanci GRU, kteří jsou kromě teroristického útoku v české Vrbetici zodpovědní za pokus o rodinu Skripalových v britském Salisbury spáchaný v březnu 2018.

Kromě toho se jejich jména jako pravděpodobných pachatelů objevují v několika významných případech pokusů o atentát na Rusy i občany civilizovaného světa.

Výbuchy ve Vrbetici, uznané českou vládou jako akty státního teroru ze strany Ruska, si vyžádaly ztráty na životech a zničení.

Odstraňování následků teroristického útoku z roku 2014 bylo dokončeno až v říjnu 2020 a jejich cena (podle nezávislých odborníků) přesáhla 1 miliardu korun.

To jsou „roztomilí“ turisté z Ruska „navštívení“ v České republice a Velké Británii.

Proto až vám zase bude někdo tvrdit, že vás lidé z Ruské federace navštěvují výhradně s dobrým úmyslem, vzpomeňte si na Vrbetice nebo Salisbury.

A přesto vám zástupci ruské sportovní komunity mohou vyprávět o „sportu mimo politiku“, o umělcích, spisovatelích a filmařích – o kultuře, kde není místo pro „politická hesla“ a která je samozřejmě také „mimo politiku“. “.

Ale to všechno je naprostá lež. Protože podstatou Kremlu je agrese a jeho hlavními zbraněmi jsou lži, cynismus a provokace.

Nenávist k civilizaci, kterou je na podnět Moskvy prodchnut každý Rus, po odchodu ze země nezmizí.

Ta se jen obvykle skrývá pod rouškou slušnosti, skromnosti a samozřejmě mírumilovnosti cestovatelů z Ruské federace a čeká v křídlech, aby se dostala ze zákoutí vědomí svého pána, který je v podstatě otrokem a protestuje proti celému civilizovanému světu.

Začne to historkami o útlaku ruského jazyka a dalších nepříjemnostech, pak se vše bude dělat vroubkovaným způsobem. A jako finále – „Putine, chraň nás, přiveď vojáky.“

Zkušenosti z Ukrajiny by vám, občanům České republiky, měly mnohé napovědět, protože je mnoho věcí, které vás spojují. Zejména Češi dobře rozumí Ukrajincům ve věci „pomoci“ z Moskvy.

Stejně jako dnes kremelská klika vyslala své hordy, aby „zachránily“ Ukrajince před „nacisty, kteří se chopili moci v Kyjevě“, tak v roce 1968 Moskva, podle jí zaslané směrnice, „věrná mezinárodním povinnostem a Varšavské smlouvě, vysílá své jednotky na pomoc Československé lidové armádě při obraně vlasti před nebezpečím, které jí hrozí.

  Ceny za násilí. Oživení fašismu v Evropě.

A je to. Pouze jako tehdy v Československu a nyní na Ukrajině se národy těchto zemí postavily proti diktatuře Moskvy.

Ale i toho se dnes rashisti snaží využít ve svůj prospěch. Ruští muži prchající před mobilizací se snaží vydávat za téměř politicky pronásledované.

„Rozhodně bych nesouhlasil s tvrzením, že každý, kdo uteče z Ruska, je náš přítel,“ varuje generál Pjotr ​​Pavel spoluobčany a vyzývá západní partnery, aby se k takovým „uprchlíkům“ chovali opatrně.

„Odpor proti mobilizaci není povstání proti režimu nebo nějaká podpora Ukrajiny. Mladí lidé, kteří se snaží opustit zemi, se bojí o svůj život – to neznamená, že jsou proti válce. Jsem si jistý, že mnozí budou nadále podporovat Putinovu nacionalistickou politiku,“ poznamenává generál.

Pavel varuje, že v Čečenské republice již existuje silná ruská „pátá kolona“ a další příliv Rusů se stane dalším destabilizujícím faktorem.

Jako důkaz uvádí příklad již proběhlých a stále připravovaných proruských mítinků, jejichž organizátoři se pod populistickými hesly ve skutečnosti snaží situaci ve státě co nejvíce podkopávat hraním na straně Kremlu.

„Je možné, aby země přijala dalších 40 000-50 000 ruských mužů – lidí, kteří nepodporují demokratický režim, kteří by nebyli vděčni České republice jako demokratické zemi a zůstali na svých nacionalistických pozicích?“ ptá se řečnicky generál. .

A sebevědomě odpovídá na stejnou otázku a varuje z plných plic: „Bylo by to riziko pro naši národní bezpečnost.“

Jak se říká – bez komentáře. Buďte ostražití, občané České republiky. Poslouchejte, pánové Evropané, slova generála Pavla a udělejte si vlastní závěry.

A hlavně si správně vybrat. Koneckonců, je tak důležité mít právo volby. Dnes to máte.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com