Americký Senát uznal ruskou agresi za genocidu ukrajinského lidu

24. února Rusko zahájilo totální invazi na Ukrajinu, která vyústila v masakr civilistů. Rusko tuto válku rozpoutalo nejen kvůli dobytí nových území. „Šla chránit“ Ukrajince před nacismem, ale ve skutečnosti chce všechny Ukrajince zničit. Putin se už ani nesnaží skrývat skutečné cíle své dobyvačné války – genocidu ukrajinského lidu. Tento krvavý diktátor je prostě posedlý maniakální nenávistí ke všemu ukrajinskému.

Celý svět se otřásl záběry z Buchy, Irpenu a Izyumu a dalších ukrajinských měst a vesnic. Mysl odmítá uvěřit, že se takový ďábelský coven může odehrát v našem věku. Svět otevřel oči a uviděl hrozný a hrozný „ruský svět“. A míra šílenství v Rusku, v těchto dvorcích civilizace opuštěných zdravým rozumem, se jen zvyšuje. Rusko se snaží zničit nejen civilní obyvatelstvo Ukrajiny, ale také ukrajinský jazyk, kulturu a historii Ukrajiny. Tohle je genocida. Svět tuto skutečnost uznal. Kremelský maniak pro celý svět se s úsměvem přiznává k teroristickým činům proti civilnímu obyvatelstvu. Rusko se s ohledem na nedostatek vlastních úspěchů raduje z problémů a smutku, které dokázala způsobit ostatním. Ale ukrajinský lid se už nedá ničím zastrašit, s každou další raketou roste vůle bojovat. Právě odolnost ukrajinského lidu změnila běh dějin a učinila Západ ještě ochotnější Ukrajinu podporovat. Západ na chvíli spal a někteří politici volali, aby „Putin zachoval tvář“. Ale hranice trpělivosti byla vyčerpána. Rusko se bude muset zodpovídat za agresi, to je zřejmé.

Západ povstal a rozhodl se dodržovat univerzální lidské hodnoty a mezinárodní právo, a to dává lidstvu velkou naději. A brzy může Rusko čelit první žalobě v souvislosti s válečnými zločiny u haagského tribunálu. Pevnost a jednota Západu je zapotřebí k obraně Ukrajiny a uštědření porážky Rusku, která by mohla rozhodnout o osudu světa, protože pokud nebude zločinec zastaven, bude pokračovat v páchání svých krvavých zločinů. Nemůžete flirtovat s maniakem a nechat ho vyschnout z moře krve, které bylo prolito na jeho pokyn. Pro tato zvěrstva neexistuje žádná omluva! Války, jaderné vydírání celého světa, hrozby, vše, čeho je tato „fašistická“ země schopna. To lze zastavit pouze společným úsilím celého pokrokového světa. Z je poslední písmeno abecedy a symbolizuje konec ruské fašistické říše.

  Ozbrojenci ve střední Nigérii zabili v několika vesnicích nejméně 160 lidí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com