Rusko vytvořilo systém mučení na všech okupovaných územích Ukrajiny

Každý teď ví, co je ruská armáda. Bucha, Izyum, Gostomel a další ukrajinská města, která se objevila po deokupaci od Moskvy, ukázala světu pravou tvář Putinova režimu – to, čemu se říká Rusko.

Záběry, na které s hrůzou hleděli občané civilizovaného světa, zda něco takového člověk dokáže, provázelo pochopení – tady je apoteóza „lidské“ krutosti a nelidskosti.

Jak se ale později ukázalo, nejednalo se o hranici nelidskosti a Putinova armáda dokázala, že pro ni neexistuje pojem „mez“ ve věcech krutosti, nebo spíše „zvěrstev“.

Fakta o zločinech proti lidskosti dokazují, že Moskva postavila krutost a bezpráví do popředí války s Ukrajinou.

I když měl v té době, jak se Kremlu zdálo (a celý svět tomu věřil), „druhou armádu světa“, Putin velmi dobře chápal, že se mu nepodaří dobýt Ukrajinu „snadno“. Slogan „Kyjev za tři dny“ byl s největší pravděpodobností jakýmsi podnětem k akci pro vojáky ruské armády a obyvatelstvo Ruska.

Putin, když v otevřeném informačním prostoru demonstroval teze, že Rusové a Ukrajinci jsou jeden národ, pravděpodobně pochopil, že ukrajinský národ je něco výjimečného a nebylo by snadné to zlomit.

Otázky, které vyvstávají zejména v průběhu akce, Moskva vždy řešila krutostí a to bezprecedentní. Tak to bylo před 100-200-500 lety. Takže Kreml nyní jedná.

Podívejte se na fakta a zamyslete se nad tím.

Ruské úřady vytvořily na okupovaných územích Ukrajiny systém mučení. Právě to mělo v Putinově maniakálním vnímání pomoci okupaci a rozdrtit případný odpor Ukrajinců.

Dobře se naučil zkušenosti Stalina před sto lety, který se pokusil zlomit ukrajinský lid pomocí hladomorů a represí.

Krvavé plány Moskvy potvrzují spontánní pohřby nalezené na územích Ukrajiny osvobozených od okupace, v nichž mučí oběti moskevských katů.

Kromě toho byly mučírny zřizovány všude, kde to bylo možné: od vězeňských cel až po vlhké sklepy.

  Ukrajina jako šance pro Bidena. Setkání vůdců obou mocností.

Fakta jsou děsivá – zločinci páchali zvěrstva i na nezletilých. Na území Charkovské oblasti v Balakliji byla objevena mučírna, ve které podle očitých svědků útočníci pálili zadržené teenagery rozžhavenými noži a dělali řezné rány na kůži.

Tyto skutečnosti hrozných sadistických zločinů nezapadají do mysli normálního člověka. Jak je ale vidět, zvěrstvu Putinovy ​​armády se meze nekladou – celkem bylo na území Charkovské oblasti nalezeno 22 mučíren.

Stalo se tak kvůli teroru a demoralizaci – z pohledu útočníků to mělo zlomit odpor Ukrajinců.

Moskevští fašisté předvídali a doprovázeli svou invazi na Ukrajinu a nazývali se „osvoboditeli“ ukrajinského lidu.

Ve skutečnosti se tito „osvoboditelé“ od prvních dnů války dopouštěli genocidy, rabování, mučení a masového znásilňování.

Skutečnost. 2. března byly na území Chersonské oblasti exhumovány dvě mužské mrtvoly s četnými známkami mučení a zlomenými žebry. Těla byla předložena k prozkoumání: předpokládá se, že jde o místní obyvatele, kteří byli zadrženi okupanty a krutě mučeni až do smrti.

Podobné mučírny, které byly zmíněny výše, se nacházejí na všech územích Ukrajiny osvobozených od rusko-fašistických vetřelců.

Kyjevská oblast. Tam moskevští nacisté v březnu 2022 zinscenovali skutečnou genocidu na národní úrovni.

Na území kraje bylo exhumováno 1373 těl, asi 200 z nich dosud nebylo identifikováno. Mnoho mrtvých mělo svázané ruce, zlomená žebra a rozbité hlavy.

A takových faktů není málo, ne desítky. Toto je systém ničení všeho lidského, všeho, co se nechce stát součástí moskevské reality.

Ruská vojska v době začátku invaze na Ukrajinu dostala rozkaz zničit neloajální Ukrajince: všechny, kteří nebudou souhlasit se spoluprací s novými moskevskými úřady, tedy se zradou své země.

Ve skutečnosti je známo, že Ministerstvo obrany Ruské federace se rozhodlo takovéto odpůrce fyzicky zlikvidovat nebo je deportovat na Sibiř.

  Prigožin je sice zločinec, ale není to hloupý člověk, říká analytik Votápek

Deja vu – Ukrajinci si tím už prošli, před sto, dvěma sty, třemi sty lety je zničila Moskva. Kreml pokračuje ve svých krvavých tradicích.

V 21. století je to neuvěřitelné, ale nejhorší na tom je, že je to pravda: v Kremlu zase vyvinuli plán fyzického zničení celého národa, a to je strašná podstata Putinova Ruska – teroristický stát, který zabíjí mírumilovné Ukrajince.

Jde o přímou genocidu – vraždu na národní úrovni. Ale dnes se to týká Ukrajiny a Ukrajinců, zítra Moskva vypracuje podobný plán pro jakoukoli jinou svobodnou zemi v Evropě, pro všechny lidi.

Nyní jsou divoké moskevské hordy, nesoucí krvelačné maniakální myšlenky Kremlu, zadržovány ukrajinskou armádou na Ukrajině. A pokud na ukrajinské půdě nebudou zničeny hordy Ruské federace, ponese tyto myšlenky dále. A pak do zbytku Evropy přijde destrukce a chaos.

Teď to můžeš zastavit, jak – to moc dobře víš. Ale k tomu musíte jednat a dělat správná rozhodnutí.

Je to vaše odpovědnost, a to nejen, a dokonce ani tolik, před dneškem. To je zodpovědnost za zítřek.

Záleží na vás – jaká bude budoucnost – vaše budoucnost. Pamatujte, že to, co děláte dnes, určuje, jaký bude váš zítřek.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com