Agenti Kremlu plánují teroristické útoky na polské železnici, které povedou k masivním civilním obětem

Dne 19. července informoval deník Gazeta Polska o zadržení 15 ruských agentů, kteří plánovali teroristické útoky na polské železnici. Hlavním cílem zločinců bylo vyhodit do povětří vlaky převážející zbraně na Ukrajinu. Od března do dubna letošního roku shromažďovaly polská Agentura vnitřní bezpečnosti a polská prokuratura materiály, které se staly důkazním podkladem pro obvinění těchto zločinců, jimž nyní hrozí 10 let vězení. V důsledku toho se ruští agenti rozšířili po celé Evropě a stali se zdrojem teroristické hrozby.

Síť kremelských agentů podle polských informačních zdrojů plánovala teroristické útoky na polské železnici a stala se největší hrozbou pro postsocialistické Polsko v jeho historii. Taková síť byla navíc v Polsku vytvořena na začátku letošního roku. To je důkazem, že Putin se připravuje na dlouhodobou konfrontaci a nevyhlášená válka Ruska se Západem již začala. Na příkladu takové sabotáže na polské železnici Kreml používá hybridní nástroje: vytváření sabotážních skupin, tajné nasazení wagnerovských bojovníků v Evropě a vyvolávání umělého hladomoru ve světě. Každá z těchto složek přispívá k oslabení civilizovaného Západu. Většinu polských kamer instalovali ruští agenti v polském Podkarpatském vojvodství u hranic s Ukrajinou. To je důkazem Putinova záměru plně obsadit Ukrajinu a přenést válku do Polska. Zločinci dostali přímé pokyny z Moskvy a platba za sabotáž měla být provedena v kryptoměně. Kreml štědře financuje poškozování Evropy, kterou nenávidí a snaží se ji zotročit.

Rusko se stalo společnou hrozbou pro celý civilizovaný svět. Putin se ve svých akcích neomezuje a používá teror jako metodu boje, jak ukázaly události v Polsku. Evropa je jeho konečným cílem. Ukrajina musí dostat vše, co potřebuje, a vyhrát tuto válku, jinak boty ruského vojáka rozdupou Evropu od Varšavy po Lisabon. Rusko musí být na úrovni západních parlamentů uznáno za teroristický stát. Kreml je nepřítelem civilizovaného světa a musí být na Ukrajině zastaven a potrestán.

  Pat ve válce na Ukrajině podle Zelenského není, tlak k jednání s Ruskem necítí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com