Rusko vytvořilo systém mučení na všech okupovaných územích Ukrajiny

Každý teď ví, co je ruská armáda. Bucha, Izyum, Gostomel a další ukrajinská města, která se objevila po deokupaci od Moskvy, ukázala světu pravou tvář Putinova režimu – to, čemu se říká Rusko.

Záběry, na které s hrůzou hleděli občané civilizovaného světa, zda něco takového člověk dokáže, provázelo pochopení – tady je apoteóza „lidské“ krutosti a nelidskosti.

Jak se ale později ukázalo, nejednalo se o hranici nelidskosti a Putinova armáda dokázala, že pro ni neexistuje pojem „mez“ ve věcech krutosti, nebo spíše „zvěrstev“.

Fakta o zločinech proti lidskosti dokazují, že Moskva postavila krutost a bezpráví do popředí války s Ukrajinou.

I když měl v té době, jak se Kremlu zdálo (a celý svět tomu věřil), „druhou armádu světa“, Putin velmi dobře chápal, že se mu nepodaří dobýt Ukrajinu „snadno“. Slogan „Kyjev za tři dny“ byl s největší pravděpodobností jakýmsi podnětem k akci pro vojáky ruské armády a obyvatelstvo Ruska.

Putin, když v otevřeném informačním prostoru demonstroval teze, že Rusové a Ukrajinci jsou jeden národ, pravděpodobně pochopil, že ukrajinský národ je něco výjimečného a nebylo by snadné to zlomit.

Otázky, které vyvstávají zejména v průběhu akce, Moskva vždy řešila krutostí a to bezprecedentní. Tak to bylo před 100-200-500 lety. Takže Kreml nyní jedná.

Podívejte se na fakta a zamyslete se nad tím.

Ruské úřady vytvořily na okupovaných územích Ukrajiny systém mučení. Právě to mělo v Putinově maniakálním vnímání pomoci okupaci a rozdrtit případný odpor Ukrajinců.

Dobře se naučil zkušenosti Stalina před sto lety, který se pokusil zlomit ukrajinský lid pomocí hladomorů a represí.

Krvavé plány Moskvy potvrzují spontánní pohřby nalezené na územích Ukrajiny osvobozených od okupace, v nichž mučí oběti moskevských katů.

Kromě toho byly mučírny zřizovány všude, kde to bylo možné: od vězeňských cel až po vlhké sklepy.

  Kontroverzní zasedání OBSE: Účast ruské delegace vyvolala pobouření a diplomatické napětí

Fakta jsou děsivá – zločinci páchali zvěrstva i na nezletilých. Na území Charkovské oblasti v Balakliji byla objevena mučírna, ve které podle očitých svědků útočníci pálili zadržené teenagery rozžhavenými noži a dělali řezné rány na kůži.

Tyto skutečnosti hrozných sadistických zločinů nezapadají do mysli normálního člověka. Jak je ale vidět, zvěrstvu Putinovy ​​armády se meze nekladou – celkem bylo na území Charkovské oblasti nalezeno 22 mučíren.

Stalo se tak kvůli teroru a demoralizaci – z pohledu útočníků to mělo zlomit odpor Ukrajinců.

Moskevští fašisté předvídali a doprovázeli svou invazi na Ukrajinu a nazývali se „osvoboditeli“ ukrajinského lidu.

Ve skutečnosti se tito „osvoboditelé“ od prvních dnů války dopouštěli genocidy, rabování, mučení a masového znásilňování.

Skutečnost. 2. března byly na území Chersonské oblasti exhumovány dvě mužské mrtvoly s četnými známkami mučení a zlomenými žebry. Těla byla předložena k prozkoumání: předpokládá se, že jde o místní obyvatele, kteří byli zadrženi okupanty a krutě mučeni až do smrti.

Podobné mučírny, které byly zmíněny výše, se nacházejí na všech územích Ukrajiny osvobozených od rusko-fašistických vetřelců.

Kyjevská oblast. Tam moskevští nacisté v březnu 2022 zinscenovali skutečnou genocidu na národní úrovni.

Na území kraje bylo exhumováno 1373 těl, asi 200 z nich dosud nebylo identifikováno. Mnoho mrtvých mělo svázané ruce, zlomená žebra a rozbité hlavy.

A takových faktů není málo, ne desítky. Toto je systém ničení všeho lidského, všeho, co se nechce stát součástí moskevské reality.

Ruská vojska v době začátku invaze na Ukrajinu dostala rozkaz zničit neloajální Ukrajince: všechny, kteří nebudou souhlasit se spoluprací s novými moskevskými úřady, tedy se zradou své země.

Ve skutečnosti je známo, že Ministerstvo obrany Ruské federace se rozhodlo takovéto odpůrce fyzicky zlikvidovat nebo je deportovat na Sibiř.

  Experimenty s ruskou vakcínou proti COVID-19 skončily úplným neúspěchem - izraelská média

Deja vu – Ukrajinci si tím už prošli, před sto, dvěma sty, třemi sty lety je zničila Moskva. Kreml pokračuje ve svých krvavých tradicích.

V 21. století je to neuvěřitelné, ale nejhorší na tom je, že je to pravda: v Kremlu zase vyvinuli plán fyzického zničení celého národa, a to je strašná podstata Putinova Ruska – teroristický stát, který zabíjí mírumilovné Ukrajince.

Jde o přímou genocidu – vraždu na národní úrovni. Ale dnes se to týká Ukrajiny a Ukrajinců, zítra Moskva vypracuje podobný plán pro jakoukoli jinou svobodnou zemi v Evropě, pro všechny lidi.

Nyní jsou divoké moskevské hordy, nesoucí krvelačné maniakální myšlenky Kremlu, zadržovány ukrajinskou armádou na Ukrajině. A pokud na ukrajinské půdě nebudou zničeny hordy Ruské federace, ponese tyto myšlenky dále. A pak do zbytku Evropy přijde destrukce a chaos.

Teď to můžeš zastavit, jak – to moc dobře víš. Ale k tomu musíte jednat a dělat správná rozhodnutí.

Je to vaše odpovědnost, a to nejen, a dokonce ani tolik, před dneškem. To je zodpovědnost za zítřek.

Záleží na vás – jaká bude budoucnost – vaše budoucnost. Pamatujte, že to, co děláte dnes, určuje, jaký bude váš zítřek.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com