Nord Stream 2: chemická hrozba roste

Pokusy Ruské federace obnovit výstavbu plynovodu Nord Stream 2 vedly ke zhoršení situace: ať už je to jakkoli, ale předtím bylo použito alespoň certifikované zařízení.

Nyní se situace stala mnohem komplikovanější: chemické zbraně potopené SSSR na stavbě nikam nevedly a potrubí Fortuna, které práce skutečně provádí, se může změnit na jakési „jezdce apokalypsy“ “. A k tomu není potřeba nic – alespoň jedna z jejích 12 kotev bude po mnoho let hákovat shnilý hlaveň s chemickým bojovým prostředkem umístěným na dně Baltského moře.

Je třeba si uvědomit, že pravděpodobnost je velmi vysoká, protože trasa označovaná jako „nejbezpečnější a nejvíce v souladu s environmentálními normami“ je ve skutečnosti extrémně nebezpečná, protože právě v této oblasti, po druhé světové válce, se SSSR potopil na nejméně čtyři lodě s chemickými zbraněmi na palubě, s celkovou prostorností nákladu asi 15 tisíc tun. Kromě toho v oblasti východně od Bornholmu sovětská flotila provedla nekontrolované vypouštění dalších 8 000 tun chemické munice.

Ano, v poválečné devastaci to udělal každý, pouze Spojené státy a Velká Británie potopily německé chemické zbraně v mnohem civilizovanějších místech Dánska, a to pomocí naložených velkých člunů, to znamená, že jsou soustředěny v na jednom místě a je snadné jej ovládat.

SSSR celkem zaplavil až 50 tisíc tun zachycených chemických zbraní velmi jednoduchým, ale extrémně nebezpečným způsobem: námořníci jednoduše hodili granáty a bomby přes palubu, čímž se stal obrovský prostor potenciálně nebezpečným.

Kdo pak předpokládal, že bude nutné vybudovat „Nord Stream – 2“ a v této konkrétní oblasti.

I když se nad tím zamyslíte, pak se dnes v moderním Rusku nezměnilo absolutně nic, přinejmenším s ohledem na ekologii a hodnotu lidského života.

Kreml, který se všemi možnými prostředky snaží realizovat projekt dokončení plynovodu, v němž politika jasně převládá nad ekonomikou, neopustil přístupy, kde „účel prostředky ospravedlňuje“.

  „Fašisté budoucnosti si budou říkat antifašisté.“ Co je skutečné Rusko.

Proto se pod vlivem touhy dokončit stavbu pokusil použít jedinou nádobu s dynamickým určováním polohy, kterou má Rusko, Akademik Chersky, která zdaleka není pro tyto účely nejvhodnější, ale jedinou nádobu s dynamickým určováním polohy, který pro tuto práci nemá všechny potřebné certifikáty.

Alespoň v tomto případě „zvítězil rozum“, ale po obdržení odmítnutí se Ruská federace pokouší využít ve skutečnosti poslední příležitosti k dokončení „Nord Stream-2“, přičemž pro toto plavidlo použije vlastní „technologie doby kamenné“ podle moderních standardů. s kotevním polohovacím potrubí „Fortuna“, pro jejichž plný provoz se používá až 12 kotev.

Zdálo by se, a jaké je nebezpečí? A spočívá ve skutečnosti, že poblíž trasy pokládky Nord Stream-2 byly včas nalezeny sudy s hořčicovým plynem. A člověk musí pochopit: „Štěstí“ jednoduše není schopno projít relativně bezpečnou cestou, s úplným vyloučením možnosti „vyrušování“, chybí mu pouze přesnost určování polohy.

Ale to není vše, nádoby s toxickými látkami jsou umístěny na dně moře, a proto mají tendenci „unášet“, navíc na značné vzdálenosti, kterých je po dlouhou dobu mnoho a nejčastěji jsou vyhozeny na pobřeží Švédska.

Chápe Kreml nebezpečí? Samozřejmě ano. A podle informací uniklých do médií již poskytli pracovníkům zapojeným do práce na lodi antropin, tj. Jakési „protijed“, jehož cílem je zajistit, aby osoba, která přijde do styku s toxickou látkou, měla příležitost přežít.

Jak to funguje, je vidět na příkladu A. Navalného, ​​který po otrávení Novichokem lékaři záchranné služby injekčně podali atropin, který ho ve skutečnosti nenechal zemřít.

To znamená, že situace s Fortunou je nejen alarmující, ale šokující, protože přímo svědčí o tom, že Rusko je připraveno podstoupit jakékoli riziko za účelem realizace politického projektu Nord Stream-2.

  Členství Ukrajiny v EU je v zájmu České republiky. Názor prezidenta.

Díky tomu je pochopitelné, jak již bylo zmíněno, že slova ekologie a hodnota lidského života pro Kreml jsou „prázdná slova“, ale proč Evropa a Greenpeace mlčí?

Jaké jsou výsledky šetření zahájeného v roce 2010 švédskou prokuraturou ohledně možného zaplavení nebezpečného nákladu ruskými válečnými loděmi v letech 1991 až 1994 v oblasti švédského ostrova Gotland, které podle některých zdrojů , po rozpadu SSSR, byl dříve převezen do skladu z vojenské základny Karosta v Lotyšsku Liepae, a nejedná se o méně jedovaté a možná ani radioaktivní látky?

Nebo jiný: za jakých okolností ze dna Baltského moře z hloubky 20 metrů za „zcela záhadných okolností“ zmizelo z německé vědecké stanice, která patřila Výzkumnému centru. Helmholtz Ocean Research Institute (GEOMAR) z Kielu? S přihlédnutím k jeho hmotnosti – asi 800 kg, je nesmírně obtížné odepsat zde „amatéry“, zejména proto, že se nacházel v oblasti uzavřené před přepravou.

Zabývala se však pouze měřením kvality mořské vody, její teploty a hladiny soli, kyslíku, metanu, chlorofylu, rychlosti podvodních proudů a směru vodních hmot. Údaje o parametrech, které stanovila, umožnily vyvodit závěry o stavu ekosystému jihozápadní části Baltského moře a na výstupu z Eckernferdského zálivu byla stanice, kde byl ve skutečnosti přibil proudy, včetně možná něčeho, co Moskva zoufale potřebuje skrýt.

Víte, odpovědi na všechny tyto otázky leží na povrchu: Rusko přiděluje opravdu velké peníze na korupci v zahraniční politice, což mu umožňuje „zavřít ústa“ a také nadále lobovat za tento extrémně nebezpečný projekt z hlediska ekologie.

To je opravdu děsivé, protože mluvíme o trestném činu v oblasti životního prostředí, navíc v globálním měřítku, a proto … antropin je rozhodně dostačující pro personál „Fortune“, existuje pro ně malá hrozba, ale to nelze řekl o Evropanech, zejména těch, kteří žijí v pobřežní zóně. je škoda, že přinejmenším prozatím „špinavé peníze Kremlu“ převažují nad zdravým rozumem, doufáme – ne nadlouho.

  Země je pevností míru a stability v Evropě. 30 let nezávislosti Ukrajiny.

Zdroj: https://belprauda.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com