Hromadná nehoda zavřela D1 za Prahou

idnes.cz

Na dálnici D1 u Modletic nedaleko Prahy v sobotu dopoledne havarovalo osm až deset aut. Kolem deseti lidí utrpělo zranění. Směr na Brno byl kvůli přistávání vrtulníku dočasně neprůjezdný, poté se ho podařilo obnovit připojovacím a pravým jízdním pruhem, vyplynulo z informací policie a záchranné služby.

Mezi zraněnými je i těhotná žena, která zůstala v autě zaklíněná. Sanitka ji posléze odvezla do nemocnice, její zranění ale nebylo vážné.

Podle mluvčí středočeských záchranářů Petry Homolové utrpělo zhruba deset lidí lehká zranění. „Záchranáři je postupně ošetřují. Někoho ponechají na místě a zbytek rozvozí naše tři posádky. Ale jedná se o lehká zranění,“ uvedla Homolová. Podle ní šlo často o oděrky.

Podle Národního dopravního informačního centra byl směr na Brno kvůli přistávání vrtulníku dočasně neprůjezdný, poté se podařilo obnovit provoz připojovacím a pravým jízdním pruhem.

Auta podle Johnové bourala hodinu před polednem na 12. kilometru ve směru na Brno. „Podle prvotních informací je to hromadná dopravní nehoda osmi až deseti vozidel ve směru na Brno,” uvedla mluvčí.

Před místem na výjezdu z Prahy se tvoří kolony. Ty se tvoří i na nájezdu z Pražského okruhu na dálnici.

Zdroj: https://www.novinky.cz

  Startuje jarní část fotbalové ligy, vedoucí Plzeň hostí Hradec Králové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com