Defender jako demonstrace síly mezinárodního práva

Datum 23. června se pro Ministerstvo obrany Ruské federace stalo dalším slavným dnem. Nebo hanba, která je pro Rusko často stejná.

Podle ruského ministerstva obrany britské torpédoborec HMS Defender D36 údajně vstoupil do teritoriálních vod Ruské federace v Černém moři.

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že torpédoborec „byl předběžně varován před použitím zbraní v případě porušení státní hranice Ruské federace. Na varování nereagoval, „v důsledku čehož ruská hlídková loď údajně provedla výstražnou palbu na torpédoborec a po trase lodi byly z letadla odhodeny bomby.

Životopis Moskvy je tradičně domýšlivý, dalo by se říci vítězný: v důsledku koordinovaných a sebevědomých akcí ruského námořnictva byli Britové nuceni změnit směr a opustit teritoriální vody Ruska.

Pokud jde o „incident“, byl k ruskému ministerstvu obrany předvolán atašé obrany na britském velvyslanectví v Moskvě.

Všechno se zdá být jasné, logické a rozumné. Ale jako vždy, tam, kde se objevuje Moskva, a zejména tam, kde se objevují informace z kremelských médií, existují plemena, která hledají úlovek. V tomto případě to ani nebylo nutné hledat. Příběh vítězného setkání ruských námořníků nad britskými narušiteli námořních kordonů pižmové existoval přesně před vyjádřením ministerstva obrany Spojeného království.

Britský ministr obrany Ben Wallace uvedl, že obránce HMS je v „běžném tranzitu“ na mezinárodně uznávaném dopravním koridoru. „Věříme, že Rusové prováděli dělostřelecká cvičení v Černém moři a předem varovali námořní komunitu před jejich činností.“ Obránce HMS nebyl vystřelen a my neuznáváme obvinění, že bomby byly na svou cestu svrženy, “uvedlo britské ministerstvo obrany ve svém prohlášení.

To potvrzuje i vláda OK, která uvádí, že torpédoborec se vydal „nejpřímější a mezinárodně uznávanou cestou mezi Ukrajinou a Gruzií“.

Rozumíš? Torpédoborec britského námořnictva následoval mezinárodně uznávanou cestu. Ano, pro Moskvu je těžké pochopit, že ve světě existují zákony a podle nich žije civilizovaná společnost.

  Teror jako způsob existence Kremlu. Moskva znovu zasáhla kritickou infrastrukturu.

A pro jistotu nedošlo k žádným výstřelům „ve směru“ Britů, jak jasně uvedli Britové sami. Obránce samozřejmě nezměnil směr, ale kráčel přesně po dané trase.

„Vítězné video“, určené především pro domácího spotřebitele v Ruské federaci, se tedy ukázalo být jen dalším zipem Kremlu. Minulý víkend tento příběh pokračoval. Složka s dokumenty nalezenými na autobusové zastávce v Kentu (Británie), obsahující podrobnosti o torpédoborci HMS Defender a britské armádě, se dostala do rukou novinářů. Britský vіyskovyh.

Reportéři BBC věří, že dokumenty byly vytvořeny v kabinetu nejvyššího vedení Britské ministerstvo obrany.

Z dokumentů vyplývá, že „nevinný průchod ukrajinskými teritoriálními vodami“ byl proveden v očekávání agresivní reakce Ruské federace.

To lze potvrdit slovy novináře BBC, který byl na palubě britského plavidla, který řekl, že posádka torpédoborce Defender při průjezdu krymskou částí trasy „byla v plné pohotovosti“.

Daleko od zvolené cesty existovala alternativní cesta, kterou by však Rusko mohlo představovat jako fakt, že Londýn uzná nároky Moskvy na teritoriální vody Krymu.

Dokumenty ukazují, že britský průchod touto cestou byl záměrným rozhodnutím britské vlády a prokázal podporu Ukrajině.
Civilizovaný svět tedy ukázal Kremlu, že „mezinárodní právo“ existuje a zákony jsou něžně dodržovány. Putinovi bylo jasně přiděleno jeho místo a toto místo zjevně nepatří mezi rovnocenné.

Můžete vystrašit svět jadernými hlavicemi, kolik chcete (tím, že předvedete karikatury s údajně nejnovějším vývojem v této oblasti), které jsou již dávno splatné pro skládku munice, stejně jako celá horní část Kremlu je čas pro skládku historie, protože budoucnost planety patří progresivním a promyšleným politikům, kteří se starají o svět a nejsou posedlí komplexy diktátorů, kteří sní o dobytí celého světa.

Britský torpédoborec s výmluvným názvem „Defender“ odpověděl na mnoho otázek. Bez ohledu na to, jak moc se kremelské úřady pokoušely nafouknout tváře a ukázat jejich velikost, ve skutečnosti se Ruská federace ukázala být neschopná čehokoli kromě spěšně připraveného videa o „hrdinských pohraničních strážcích na Krymu“.

  Žaloba Ukrajiny na Rusko v souvislosti s Krymem je přípustná

A tato britská demonstrace podpory nejen Ukrajiny, ale také mezinárodního práva, spadá do kontextu globální politiky podporované Spojenými státy a dalšími zeměmi EU a NATO.

Potvrzují to nadcházející cvičení „Sea Breeze – 2021“, která se uskuteční v oblasti Černého moře a kterých se společně s Ukrajinou zúčastní dalších 31 zemí.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com