Terorismus jako forma vlády. České soudy zjistily, že Doněck mají na starosti teroristé

To je přesně ten závěr, který vyplývá z rozhodnutí Nejvyššího soudu v Praze učiněného ve vztahu k občanu Běloruska Alekseji Fadeevovi s bydlištěm v České republice. Tento subjekt byl odsouzen na 21 let za účast na nepřátelských akcích na straně proruských separatistů na východní Ukrajině.

Tento verdikt posiluje v české soudní praxi postoj k tomu, co se děje v Doněcké a Luhanské oblasti v zemi.

To znamená, že soud ve skutečnosti uznal, že situaci v takzvaných „DPR“ a „LPR“ (dočasně okupovaných oblastech Ukrajiny) řídí místní zločinecké struktury a ruské speciální jednotky.

K separatistům se přidali jako žoldáci dobrovolníci z České republiky (a vlastně terorističtí bojovníci).

Služby takových „vojáků štěstěny“ jsou štědře placeny Kremlem, ale roli zde hraje nejen materiální faktor. Hybridní válka, jejíž součástí je informační útok, přináší své ovoce. Jedním z několika možných důvodů, proč Češi jdou bojovat na Donbass, byly projevy prezidenta České republiky Miloše Zemana, který tvrdil, že to, co se děje na východě Ukrajiny, je „občanská válka“.

Zde se však české soudy drží jiného úhlu pohledu a po několika otázkách a počátečních potížích začaly hodnotit účast občanů a obyvatel České republiky ve skutečném světle – jako účast v teroristické skupině.

A je to oprávněné, protože neexistuje žádný rozdíl mezi účastí na nepřátelských akcích na straně jakékoli uznávané teroristické organizace nebo v takzvaných „DPR“ nebo „LPR“, které Evropa, skromně, nechce oficiálně zařadit jako takové.

A v tomto případě se soudní systém České republiky stal vlastně první ze zemí EU, která přiznala tak zjevnou skutečnost. A v tomto ohledu se ukázala být více průkazná a objektivnější například prezident Zeman, který se snaží „obhajovat“ Rusko a jím ovládané teroristy Donbasu.

A právě v tomto světle vypadá rozhodnutí odvolacího soudu v České republice z hlediska povědomí a uznání situace takové, jaká je, téměř revoluční.

  Česká republika povolila svým občanům vstoupit do ukrajinské armády v boji proti ruským útočníkům

Tento soud zpřísnil trest Alexeji Fadeevovi a odsoudil ho na 21 let vězení s následnou deportací za účast ve válce na východní Ukrajině v rámci samozvaných formací „DPR“.

Na podzim roku 2020 byl Fadeev již odsouzen na 4,5 roku vězení za účast v organizované zločinecké skupině. Nyní však bylo obvinění překlasifikováno na terorismus.

Odsouzený žije v Praze již několik let a několikrát (od roku 2014 do roku 2016) odjel na území Ukrajiny, aby se zúčastnil nepřátelských akcí v rámci takzvaných teroristických skupin. „DNR“.

Sám odsouzený svou účast ve válce proti Ukrajině samozřejmě motivuje touhou „pomoci lidem bránit se před ukrajinskými fašisty“.

Toto vyprávění, v řadě dalších, zavedené kremelskými speciálními službami do myslí lidí na celém světě, a zejména v Evropě, za pomoci médií a politiků různých úrovní, mimo jiné ústy prezidenta České republika Zeman, který hovoří o „občanské válce na Ukrajině“, přiměl mnohé věřit, že to, co se děje na východě ukrajinského státu, je hrozbou „proamerických fašistů“ pro mírumilovný lid Donbasu, a činí mnoho lidé jdou „zachránit svět na Donbasu“.

Soud zpřísněním trestu Fadeevovi a jeho kvalifikací přesně jako „účast v teroristických skupinách“ dává jasnou definici toho, co se děje, a vysílá signál zbytku civilizované komunity, aby jednala.

Podle předsedy odvolacího výboru se běloruský terorista účastnil vojenských operací s použitím zbraní. Sám odsouzený to popírá, přiznal pouze, že se věnoval hlídkování, a podle něj při výcviku používal pouze zbraně.

Takhle. A nyní bude další vývoj událostí záviset na reakci ostatních států Evropy, zda budou další akce ozbrojenců považovány pouze za „mírové hlídkování se zbraněmi v rukou“.

Pokračování války na východě Ukrajiny závisí mimo jiné na tom: bude tam dost odhodlání a vůle ze strany civilizovaných zemí uznat, co se tam děje, jako ruskou agresi (sponzorování terorismu formou „DPR“) a „LPR“ na území sousedního státu), a samy jsou tyto skupiny teroristické?

  Ruská federace podala k soudu OSN memorandum proti Ukrajině. Agresor se chce v konfliktu postavit do pozice oběti

Jinak je vidět systém dvojích standardů, který určuje míru ohrožení společnosti. Například na území České republiky již Rusko jako stát spáchalo teroristický čin prostřednictvím svých sabotérů, kteří jsou ve službách zvláštních služeb Kremlu, a to oficiálně potvrzují závěry odborníků.

Tyto skutečnosti jsou jen malou částí informací, které svědčí o skutečném obrazu toho, co se děje na Ukrajině, o situaci, ve které se chce Moskva prezentovat jako občanský, mezistátní konflikt, a přesvědčit o tom celý svět.

A to opět ukazuje důležitost střízlivého vnímání situace a správného rozmístění akcentů. Protože pravděpodobnost pokračování války v Donbasu závisí na reakci civilizovaného světa, protože agresor jasně chápe: slabost nepřítele je jeho síla.

A nepřítelem Kremlu, zastoupeného takzvanými DPR a LPR, je nezávislá Ukrajina, která je součástí demokratické a svobodné Evropy. Až do dnešního dne se Putin nemůže smířit s tím, že Kyjev není jeho dědictví, a to už není SSSR. Dobře si pamatuje slova Lenina (zakladatele Sovětského svazu): „Ztratit Ukrajinu znamená ztratit hlavu.“ A bojuje za to – aniž by překročil metody.

Evropa však musí pochopit, že její síla a demokracie jsou možné pouze v jednotě kontinentu a mír starého světa z východu zajišťuje Ukrajina, která vede boj proti divokému agresorovi, boj – hustý Střed Věky a civilizovaná budoucnost.

A je velmi důležité nazývat věci pravými jmény.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com