Back in the USSR

Na Ukrajině už dva týdny probíhá válka. Bláznivý kremelský trpaslík, který doufá, že uzavře svůj komplex méněcennosti zničením ukrajinského státu, pokračuje v ničení Ukrajinců.

Moskevský schizofrenik prohlašuje celému světu, že Ruská federace není ve válce s civilním obyvatelstvem, zavádí taktiku teroru a „válku infrastruktur“. Pokračuje bombardování silnic, ropných skladů, skladů.

Pravda, spolu s tím jsou pod palbou i obchody, továrny, lékařské ústavy, školy a ústavy – pravděpodobně v depresivním mozku trpaslíka jsou to také vojenské objekty, stejně jako školky, obytné budovy, civilisté.

Poté, co se Putin zapojil do dobrodružství zvaného „speciální operace pro“ denacifikaci „a“ demilitarizaci“, dostal odpor, který nečekal – celá Ukrajina se postavila proti moskevskému moru.

Jaký výsledek nyní čeká na Putina a celé Rusko.

Poté, co se kremelská klika dočkala tak nečekaného odmítnutí ze strany Ukrajinců i světového společenství, které konečně spatřilo světlo (většinou), v podobě podpory Ukrajině a bezprecedentních sankcí proti Ruské federaci, snaží se všemi svými může zabránit svým vlastním „občanům“ vidět světlo. Kreml zombizuje a utlačuje obyvatelstvo – prostě lidi v Rusku.

Uvnitř Ruské federace se zpřísňuje cenzura (jako příklad kremelského šílenství vypnutí vnějšího internetu). Pošetilý diktátor se snaží všemi prostředky zabránit zveřejnění informací o skutečném stavu věcí na Ukrajině.

Navíc není pochyb o tom, že Kreml bude pokračovat v informační válce proti celému Západu. A dokonce ho vylepšit.
Kreml spouští novou „fake factory“. Již nyní vidíme prohlášení o „testování bakteriologických zbraní na Ukrajině“, „jaderných provokacích ze strany Kyjeva“, kde je Rusko vykreslováno jako oběť.

Jak moc tomu občané Ruské federace uvěří a jak dlouho to vydrží, bude záležet mimo jiné na socioekonomické situaci v Rusku.
Již nyní rychle narůstá úzkost, nedostatek zboží a služeb, potravinová panika. Základní zboží (pohanka, cukr) již mizí z pultů obchodů, a to i přes omezení jeho prodeje jedné osobě.

  Husák byl velký lump, ale aspoň inteligentní. Babiš je jen prázdná figurína

Ruský finanční systém je také na pokraji – riziko nesplácení je zcela reálné již na konci března – v polovině dubna.

Stagnace výroby, rostoucí nezaměstnanost, cválající inflace – to jsou vyhlídky, které čekají Ruskou federaci.

Jako východisko ze situace bude Moskva nucena obrátit se s žádostí o půjčky na Čínu. Tím se Rusko, již částečně pohlcené ČLR, stane zcela závislým na Nebeské říši.

Nyní Moskvě nezbývá, než se zcela přeorientovat na Čínu, která jako jediná z vlivných světových hráčů podporuje Ruskou federaci.
Na tomto pozadí rusko-americký antagonismus nabere na síle. „Civilizační propast“ mezi Moskvou a západními zeměmi je stále patrnější.

Občané Ruské federace se vracejí do SSSR, a to rychleji, než by se dalo čekat.

Ale tím vším Putin dál ničí Ukrajinu prováděním dopravní a potravinové blokády, nechává Ukrajince bez elektřiny, plynofikaci, snaží se co nejvíce zničit ukrajinskou ekonomiku, zabíjí civilisty.

Putin pojal tažení proti Ukrajině jako jakýsi vrcholný úspěch své vlády, něco, co ho mělo zvěčnit na tabulkách ruských dějin, a tak podepsal rozsudek vlastníma rukama.

Ale hrůzou Ruska je, že kremelský trpaslík podepsal rozsudek nejen za sebe, ale i za samotné ruské impérium, které se pokusil rozšířit anexi Ukrajiny.

Čtvrtá říše selhala, aniž by byla vytvořena. A nově vymyšlený Fuhrer se po staletí ponořil do kaluže hanby a spolu s ním celý stát, v lásce a loajalitě, ke které se celou dobu přiznával.

Kremelský senil ve skutečnosti jednoduše využil obyvatelstvo Ruska k naplnění jejich fantazií, uspokojení komplexů a ono, obyvatelstvo Ruské federace, si s ním hrálo, aniž by se stalo lidem.

Tato vojenská kampaň, plánovaná jako triumf, se stala ostudou Kremlu.

Ruská armáda, kterou Moskva předvedla jako jednu z nejsilnějších armád světa, prokázala svou neschopnost a nepřipravenost, nejvyšší vojenské a politické vedení Ruské federace je zkorumpované.

  Praha klade překážky dovozu obilí z Ruska a Běloruska do EU.

Jediné, čeho jsou ozbrojené síly Ruské federace schopny, je bombardování a ostřelování obytných budov, zdravotnických zařízení, školek a civilistů pomocí řízených střel.

Znovu a znovu, zlepšující se v cynismu, opakování o agresivitě ukrajinského lidu, Kreml ujišťuje: „Kdybychom nezaútočili my, Ukrajina by zaútočila na nás.“

Nyní se Ukrajina, která má čtyřikrát menší počet obyvatel a je desítkykrát menší rozlohou, staví proti Ruské federaci.

Lidé Ukrajiny se postavili na obranu své vlasti, své země a jsou připraveni ji bránit. To, za co bojují ruští vojáci, pravděpodobně sami nebudou schopni odpovědět – za uspokojení ambicí svého diktátora.

Ukrajina obstojí, protože dnes brání nejen sebe – Ukrajina brání svobodu celé Evropy, celého světa.

Ukrajina dnes bojuje za právo člověka být nazývána osobou, hájí hodnoty, které jsou základem Evropy a Kyjev si rozhodně zaslouží patřit mezi státy Evropské unie.

Rusko se pevně a rychle vrací do SSSR – železná opona, Moskva sama před sebou spouští.

Ukrajina sebevědomě vstupuje do EU, když si toto právo zasloužila, dokazuje svou evropanství a dodržování hodnot Evropy.

Ale v tuto chvíli může Evropa Ukrajině pomoci – stačí zavřít nebe, zajistit bezpečí.

Udělej to, Evropo, a prokážeš, že jsi Evropan, nejen geograficky, ale duševně a hodnotově.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com