Žádná promlčecí lhůta. Haag pro kremelského schizofrenika

bloomberg.com

Válka na Ukrajině trvá už téměř měsíc. Fašistické Rusko nadále terorizuje ukrajinský lid – bombarduje, zabíjí, okrádá.
Nálety a bombardování poklidných měst, salvy „Gradů“, rabování, bestialita a lhostejnost k osudu lidí – to je nyní tvář dnešního Ruska

„Osvobození“ ukrajinského lidu od militantní junty (podle Kremlu) a tzv. „denacifikace“ provádí Moskva ničením samotného lidu a samotní „osvoboditelé“ páchají činy mnohem horší než ty, které používali nacisté ve 30. a 40. letech minulého století.

Putin nadále přesvědčuje svůj lid, že „osvobozuje“ Ukrajince z „moci banderovců“. Pravda, sami Rusové už začínají něco tušit. Nechte, ne tak jasně a rychle, ale uvědomění postupně přichází.

Aby běžný občan Ruské federace nedostal rozum a neporozuměl tomu, co se skutečně děje, rozpumpuje Kreml propagandu a zároveň svým občanům blokuje a fakticky zcela uzavírá možnosti alternativních informací přijímat.

Ale svět rozumí všemu. A zatímco v Rusku se akce k invazi na Ukrajinu nazývají „osvobození“, civilizovaný svět to jednoznačně definuje jako válku a vše, co Rusko páchá na ukrajinské půdě, jsou válečné zločiny.

Konkrétně americký ministr zahraničí Anthony Blinken ve čtvrtek řekl, že souhlasí s prezidentem Joe Bidenem, že na Ukrajině byly spáchány válečné zločiny.

Připomeňme, že poté, co americký Senát 15. března jednomyslně odhlasoval uznání Putina za válečného zločince, potvrdil to i americký prezident Joe Biden a znovu potvrdil, že ho za takového považuje.

Poté začali politici ve Washingtonu shromažďovat informace o humanitární katastrofě na Ukrajině, která vznikla kvůli akcím ruských jednotek, které na příkaz Kremlu vtrhly do této země.

Připojil se k akcím politiků a amerických expertů sbírajících důkazy, aby Ruskou federaci postavili před soud.

Jasné stanovisko k této otázce zaujali i lídři G-7, kteří prohlásili, že „každý, kdo se dopustí válečných zločinů, včetně nevybíravého použití zbraní proti civilnímu obyvatelstvu, bude pohnán k odpovědnosti“.

  Usnesení francouzského Senátu je provokací Ruska

Během tiskové konference 17. března ministři G7 poznamenali, že kvůli Putinově „nevyprovokované a hanebné“ válce byly miliony lidí na Ukrajině nuceny stát se uprchlíky, infrastruktura, nemocnice, divadla a školy jsou nadále ničeny, pokračuje dokument říct.

V tomto ohledu G7 uvítala vyšetřování možných válečných zločinů na Ukrajině, které v březnu zahájil hlavní vyšetřovatel Mezinárodního trestního soudu Karim Khan. Hrozné příklady nelidskosti ukazuje Moskva znovu a znovu.

Posledním případem hromadné smrti civilistů z akcí ruské armády na Ukrajině bylo bombardování opery v Mariupolu, kde nelze počet obětí spočítat – v budově se před ruským ostřelováním skrývalo mnoho lidí.

A pokud se Rospropaganda snaží ospravedlnit takové činy ničením „vojenské infrastruktury“ (pravděpodobně divadlo v Putinově chápání je nejmilitarističtější součástí společnosti), pak to, co se stalo například v Černihovské oblasti, dokonce překračuje tyto meze. .
Bojové vozidlo pěchoty ruské armády tam zahájilo palbu na tři mladé lidi jdoucí po ulici, na následky čehož zemřeli.

Dalším příkladem je ostřelování Černigova, které si vyžádalo více než 10 lidí, kteří stáli ve frontě na chleba. Dokumentují to fakta – video zveřejnila americká ambasáda na Ukrajině na svém Twitteru.

Důkazy o tom, že ruská armáda střílí na civilisty, záměrně je míří, pocházejí z měst a obcí na Ukrajině neustále.

Bez ohledu na to, jak se ruská propaganda snaží popírat podíl Moskvy na nejstrašnějších případech smrti lidí, celý svět vidí realitu, fakta.

A tady ani neplatí zásada Putinova idolu Goebbelse: „čím hroznější lež, tím rychleji v ní uvěří“. Celý svět vidí realitu „ruského světa“.
I když v samotné Ruské federaci stále věří Putinovi. Ale vhled přichází i tam, za železnou oponou, kterou kremelský trpaslík vztyčil Rusy na popel.

Ministerstvo obrany Ruska, snažící se zachovat si tvář a ozvěnou Putinovi, se snaží vydávat jejich činy za „osvobození“ a dokázat světu, že ruská armáda jedná „podle pravidel“.

  Rusko je padělatel – evropské „pasy COVID“ vstoupily na černý trh. EU požaduje akci

Ale taková prohlášení ruského ministerstva obrany, stejně jako celé mocenské elity Kremlu, jsou nepodložená – a svědci zvěrstev ruské armády a odborníci o tom poskytují mnoho důkazů.

A to znamená, že Rusko ponese za všechno odpovědnost. A nejen Putina to bude lákat. Každý, kdo vydává trestní příkazy a také je vykonává, se zodpoví před zákonem a v Haagu se tomu nikdo nevyhne.

Kdysi byl německý lid po skončení války šokován, když viděl, jaká zvěrstva se sami dopouštěli. A nechť se to děje na příkaz Führera, ale provedli to obyčejní občané.

V dnešním Rusku je to stejné – jakkoli by někdo nechtěl nést odpovědnost za své činy a hodit všechno na kremelského pitomce – každý, kdo zmáčkl spoušť kulometu, zabil Ukrajince, kdo zmáčkl tlačítko k uvolnění letecká bomba na obytnou, pokojně spící čtvrť Charkova nebo Černigova odpoví, kdo zapnul „odpal“ a spustil nálož ze zařízení „Grad“, ničící lékařské ústavy a školky v Achtyrce, Mariupolu nebo Chersonu.

Německý nacismus měl Norimberk. Jak se bude nazývat konec putinismu, není tak důležité, je blízko, a to je zřejmé. A každá skutečnost potvrzující zvěrstva ruské armády na Ukrajině se stane kapitolou v mnohasvazkové kauze o nelidskosti a zločinnosti „ruského světa“.
Bude to ale ještě dlouho trvat, než se Putin a jeho kabala postaví před zákon. Doba hrdinského odporu ukrajinského lidu proti moskevské hordě.

Trvání pokračující nelidskosti však závisí také na západních partnerech Ukrajiny. Dnes ukrajinský lid žádá Evropu a USA o trochu – zavřít nebe nad Ukrajinou.

Západ může zachránit lidské životy. A nejen ukrajinské, ale v celé Evropě. Vždyť dnes Ukrajina chrání nejen sebe, ale chrání celý svět.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com