Na čarodějnice se objeví přeháňky jen v Čechách, v neděli už v celém Česku

Slunečné počasí vydrží v Česku do soboty, kdy postupně začne přibývat oblačnost. Večer, kdy se tradičně pálí čarodějnice, očekávají meteorologové přeháňky jen v Čechách, v neděli už bude zataženo a deštivo na většině území republiky. Sobotní odpolední teploty vystoupají až k 19 stupňům Celsia, neděle bude o něco chladnější. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Dnes se podle meteorologů objeví slabá přeháňka jen výjimečně, nejvyšší denní teploty se budou pohybovat nejčastěji od 14 do 18 stupňů Celsia. Pátek bude slunečný a o jeden stupeň teplejší. Ráno se ale mohou objevit přízemní mrazíky, upozorňují meteorologové.

V sobotu se postupně od západu začne zatahovat, večer se v Čechách může místy objevit déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty očekávají meteorologové mezi šesti až dvěma stupni Celsia, ojediněle přízemní mrazíky. Přes den se opět oteplí až k 19 stupňům. V neděli na Svátek práce se o něco málo ochladí, nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 13 až 17 stupni Celsia. Podobný ráz počasí vydrží i v první polovině příštího týdne.

ČTK

  Zeman si chce po konci mandátu číst, 32 let v politice mu stačio

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com