Ruská armáda bombardovala školu, v jejímž suterénu se skrývali civilisté

Ruská armáda pokračuje v páchání zvěrstev na území Ukrajiny, které mají za následek smrt stovek a tisíců civilistů včetně dětí.

Navzdory tvrzení Kremlu, že druhá fáze takzvané „zvláštní operace na Ukrajině“ probíhá podle plánu, světové společenství sleduje, jak se Moskva snaží ukořistit alespoň nějaké vítězství v době před svátkem 9. . Ruská armáda si uvědomuje své neúspěchy na frontě na Ukrajině a v záchvatech hněvu způsobuje maximální škody obytným budovám, nemocnicím a školám.

Ruská monstra se opět rozhodla „bojovat“ s mírumilovným a neozbrojeným obyvatelstvem. 7. května 2022 ruští útočníci svrhli leteckou bombu na školu ve vesnici Belogorivka poblíž města Lisičansk v Luhanské oblasti.

Nálet zabil 60 lidí, kteří se skrývali v suterénu školy před neustálými raketovými a leteckými údery. Obec Belogorovka se za poslední týden stala horkým místem, Rusové se tam snaží prorazit, jsou tam neustálé bitvy.

Po leteckém zásahu vypukl požár v budově školy na ploše asi 300 metrů čtverečních. m. a v kulturním domě. Požár se likvidoval téměř čtyři hodiny, poté byly sutiny rozebrány, z trosek bylo evakuováno 30 lidí, zbylých 60 lidí, kteří zůstali pod troskami budov, zemřelo.

Ukrajinská armáda svádí na všech frontách hrdinský boj proti ruským okupantům, obklíčení vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny v závodě Azovstal v Mariupolu se z posledních sil drží a odrážejí desetkrát větší nepřátelskou sílu. Naším úkolem je poskytnout Ukrajině veškerou potřebnou pomoc, finanční i ozbrojenou, protože tato válka může snadno překročit hranice a mírový život zemí EU pocítí vše, co nyní ukrajinský lid zažívá.

 

  Strana barmské vůdkyně Su Ťij žádá její okamžité propuštění

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com