Na pokraji finančního kolapsu. Putin uzavírá Rusko.

echo24.cz/

Již čtvrtý měsíc v Evropě probíhá válka, kterou rozpoutal zločinecký kremelský režim. A jestliže pro Ukrajince a celou civilizovanou část lidstva jsou náklady na porážku lidské životy, pak pro Kreml je to finanční kolaps.

Když občané Ruské federace viděli, co se děje na Ukrajině, a uvědomili si, že je to jen začátek, snaží se uniknout do zahraničí.

Tato situace nemůže kremelského trpaslíka potěšit, a aby nedošlo k úplnému kolapsu ekonomiky, způsobenému mimo jiné útěkem Rusů, Putin se je pokouší uzavřít v rámci země.

Samozřejmě o tom nikdo nemluví upřímně a nikdo nikoho otevřeně nedrží. Ale kroky ruských úřadů o tom jasně svědčí.

Zejména co nejvýmluvněji to dokládá zákon přijatý poslanci Státní dumy, který umožňuje prezidentovi Ruské federace zavést kapitálová omezení v národním finančním systému v rámci akcí zaměřených na zajištění stability tváří v tvář sankcí.

Koncem května byly provedeny úpravy zákona „O opatřeních vlivu (protiakci) na nepřátelské akce Spojených států a jiných cizích států“. Poté je musí schválit Rada federace, poté půjde dokument k podpisu Putinovi.

Podle tohoto zákona může prezident stanovit zvláštní postup pro dohody s účastí zahraničních osob sdružených s nepřátelskými státy, zavést zvláštní postup pro plnění závazků ruských právnických osob vyplácet dividendy občanům nepřátelských států a rovněž schvaluje zvláštní postup pro regulaci měny a kontrolu měny, a to i ve vztahu k transakcím mezi rezidenty a nerezidenty.

Kromě toho má ruský diktátor příležitost zakázat provádění jakýchkoli dohod nebo pro ně zřídit zvláštní povolení, včetně devizových transakcí, změnit měnu závazků z dohod, stanovit požadavky na nabývání nebo zcizování dluhových závazků, cenných papírů, a další. peněžní nástroje.

Jak je vidět, prezident, který měl dříve prakticky neomezenou moc, nyní v podstatě drží občany v zemi násilím. Navíc se může dostat do peněženky každého Rusa a spravovat jeho finance.

  Právo být člověkem. Další shromáždění se konalo v Praze.

Situace je tak hrozná, že i nejslavnější ruský marginál, bývalý velitel ilegálních ozbrojených jednotek na Donbasu Girkin (známý pod volacím znakem Strelkov), „pobouřil“ Putinův plán a zveřejnil příspěvek na svém kanálu Telegram.

„V nadcházejících týdnech začne umělá inteligence vypočítávat vklady Rusů, analyzovat tranzit finančních prostředků, aby se v případě výběru vkladů mohla daňová služba zajímat o původ peněz. A případné stažení. Omezení výběru peněz z běžných účtů se již zavádí. Boj proti emigraci již začal,“ napsal Girkin.

Situace, které jsme svědky, ukazuje, že při všech bravurních prohlášeních Kremlu, že sankce nemají na Rusko zásadní dopad, ekonomika federace směřuje dolů.

Země, která vlastní téměř polovinu světových zásob nerostných surovin, je nucena krást sousedovi obilí, omezovat prodej zboží (a na některých místech ho kvůli nedostatku úplně zastavit), zastavovat celé továrny kvůli nedostatku vlastních technologií, zastavovat celé továrny kvůli nedostatku vlastních technologií. a nyní také odebírá jejich občanům právo odejít.

A zde se nabízí otázka – snili Rusové o vybudování takové země? Chtějí takto vidět svou budoucnost?

To je důvod k zamyšlení nejen pro občany Ruské federace. Evropané mají o čem přemýšlet. Koneckonců existuje nemálo Evropanů, kteří stále věří v propagandu Kremlu a upřímně si myslí, že Rusko má vysokou životní úroveň.

Vzhledem k tomu, že Kreml není schopen poskytnout svým občanům to nejnutnější, poskytnout minimální příležitosti pro slušnou existenci, bude strkat nos do sousedních zemí, které nosí svůj „ruský svět“.

V takové situaci je hlavní věcí pro civilizovaný svět jasné pochopení toho, co se děje. A pro každého jednotlivého občana je důležité nenechat se ošálit a jasně definovat, co je vám bližší – země s omezenou svobodou, nebo demokratická a svobodná Evropa.

  Kyjev a Praha se dohodly na společné výrobě zbraní

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com