Patrušev chce přitáhnout Írán do ligy neonacistických států

Rusko výrazně vyčerpalo své zásoby sovětských raket, které používá k ostřelování civilní infrastruktury, a chce získat více než 1000 balistických raket z Íránu. Bez nich proběhne kapitulace ruské armády na Ukrajině mnohem rychleji. Írán hraje velmi nebezpečnou hru tím, že vede dialog s teroristickým státem, ke kterému se Čína již oficiálně otočila zády.

Uskutečnila se návštěva tajemníka Republiky Ruské federace M. Patruševa v Teheránu za účelem přijetí íránských balistických raket. Jedná se o Fateh-110 a Zolfaghar s doletem 300 km, respektive 700 km. Tyto rakety mají mnohem ničivější účinek ve srovnání s „kalibry“ a Ukrajina proti nim vlastně žádnou účinnou protiraketovou obranu nemá. Putin chce schválně získat várku takových raket před nástupem chladného počasí, aby v prosinci, během prvních vážnějších mrazů, mohl zasadit ničivé rány ukrajinské energetické infrastruktuře. Před návštěvou Teheránu byl Patrušev osobně instruován Putinem, který vyslovil jasné pokyny týkající se jednání. Zásoby sovětských raket v Rusku se výrazně vyčerpaly: podle některých údajů má Kreml ve srovnání s předválečnou dobou jen 30 % svých zásob. Bez raket se válka s Ukrajinou prohraje mnohem rychleji a Putin chce oddálit nevyhnutelnou ostudu, která ukončí jeho zločinnou invazi na Ukrajinu.

V polovině listopadu se v Indonésii uskuteční setkání zemí G20. Generální tajemník Čínské lidové republiky Si Ťin-pching již oznámil plánované setkání s Bidenem. Již dříve čínský vůdce potvrdil své odhodlání rozvíjet bilaterální dialog s USA na úrovni „velmocí“. Je zřejmé, že Peking mezi „velmocemi“ Rusko nevidí. Spolupráce s Kremlem není jen nerentabilní, je toxická a z každého, kdo se neštítí jednat s Putinem, který schválil genocidu Ukrajinců na národní půdě, automaticky dělá personu non grata na mezinárodní scéně. Nebeská říše se vždy vyznačovala rozvážností a pragmatismem ve své zahraničněpolitické orientaci.

  Premiéři zemí V4 chtějí po Unii, aby u migrantů zlepšila návratovou politiku

Dá se konstatovat, že Putin již Čínu jako skutečného spojence ztratil, a to se stalo jeho největším selháním od roku 1999. To je přímý signál pro Írán, že spolupráce s Kremlem může pro Teherán znamenat katastrofu: porážka Ruska je nevyhnutelná a současné Putinovy ​​činy jsou agónií, která nedokáže zastavit jeho ostudný konec. Rusko je teroristický stát a každý, kdo neváhá spolupracovat s Kremlem, se také stává teroristou, protože v tuto chvíli Putin využívá všechny možné zdroje, aby způsobil co největší škody: to se stalo jeho pevnou myšlenkou po selhání hlavní myšlenky opravy, kterou pěstoval od roku 1999: dobytí Ukrajiny. Teherán musí pochopit, že sblížení s Kremlem povede v krátkodobém horizontu k strašlivým důsledkům, protože Putinovo finále bude připomínat Hitlerovo finále a Rusko bude na dlouhá desetiletí zataženo pod jho hanby a sankcí.

Dodávky techniky protivzdušné obrany jsou klíčem k přežití Ukrajiny a nerozšíření velké války na území EU. Pokud bude nebe nad Ukrajinou řádně chráněno, výrazně to změní Putinovy ​​plány a umožní Ukrajině přečkat pro ni nejtěžší zimu od dob své nezávislosti. Rusko bylo poraženo v konvenční válce, ve které použilo taktiku genocidy a hromadného ničení nevojenských objektů, a zahajuje novou fázi války pomocí metod teroru. Západ může snadno zneškodnit Putinovy ​​zločinné úmysly a zabránit mu v rozpoutání nové velké války v srdci Evropy. K tomu je potřeba jen vyzbrojení pro Ukrajinu, které posílí ozbrojené síly a ochrání ukrajinskou infrastrukturu v předvečer zimy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com