Nebude mír, dokud Rusové budou ničit ukrajinský lid. To je možné pouze tehdy, když bude Putin zcela poražen

echo24.cz/

Jak vyjednávát o míru s mužem, který dokáže v ranní špičce odpálit raketu na hřiště, do parku nebo na křižovatku? Kdo mučí, páchá genocidu a prohlašuje to za program?

Zatímco Ukrajina je ve válce, Rusové tam páchají válečné zločiny. Ruská armáda denně útočí na civilní cíle. A tady slyšíme slova o míru: chceme mír, musíme chtít mír, kdo nechce mír, je válečný štváč. Ruská propaganda je v plném proudu, svět se stal jedním z problémů. Jak logické – kdo by nechtěl mír?

Jak se dostat do tohoto miru pomocí poznámek, které chrlí ruská propaganda? Zastavit dodávky zbraní na Ukrajinu, nepodporovat ukrajinskou armádu a jednat s Putinem o Donbasu, Krymu, stažení jeho armády. Slovo „plyn“ zní v kontextu „vyjednávání s Putinem“. Vypořádat se s Putinem znamená vyřešit problém s plynem, vyřešit velký problém Evropské unie, ale vyřeší to problém budoucích válečníků?

Jiná verze miru? Putin stáhne své jednotky z Ukrajiny a opustí okupovaná území včetně Krymu. Přestane shazovat bomby, střílet rakety na Ukrajinu, zabíjet a mučit Ukrajince a uzná Ukrajinu jako suverénní stát. To je jediná logická cesta k míru, po které většina lidí tu a tam touží. Putin může okamžitě ukončit válku a nastolit mír. Vystoupí v televizi a oznámí, že stahuje své jednotky z Ukrajiny. Mir.

Ukrajina nezačala válku a neohrožuje Rusko. Jen brání své území před plánovanou genocidou, plánovanou destrukcí ukrajinského národa. Pro svou ochranu získává podporu Západu.
Ruské vedení má plán na genocidu na Ukrajině. Zveřejnila to 3. dubna agentura RIA Novosti v článku „Co by mělo Rusko udělat s Ukrajinou?“. Za slovem denacifikace je konec demokracie a za národním socialismem demokracie.

„Denacifikace bude nevyhnutelně deukrajinizací – odmítnutím rozsáhlé umělé etnické složky sebeidentifikace obyvatel území historického Malého Ruska a Novorosska, již iniciované sovětskými úřady.“
“Ukrajinismus je umělá protiruská konstrukce bez vlastního civilizačního obsahu, podřízená cizí a vzdálené civilizaci… Banderovský element je jen performer a plátno, zástěrka evropského projektu nacistické Ukrajiny, proto je Ukrajina u zároveň jeho nevyhnutelná deevropizace“.

  Česká republika obnovuje spravedlnost. Moskva byla zbavena svých výhod.

Jak nyní vypadá „denacifikace“? Zabíjet Ukrajince, mučit je, odvézt do Ruska, znásilňovat, loupit, ničit všechno. Příkladem je tragédie v Buči u Kyjeva. Associated Press (AP) a PBS Frontline zveřejnily článek o vyšetřování ruských zločinů ve městě. O tom, co ruští vojáci v zachycených telefonátech nazývali „zachistka“ – očistná operace.

„Rusové sledovali lidi podle seznamů připravených jejich zpravodajskými agenturami a chodili od dveří ke dveřím, aby identifikovali potenciální hrozby. Ti, kteří neprošli tímto filtrem, včetně dobrovolných bojovníků a civilistů podezřelých z pomoci ukrajinským silám, byli mučeni a zastřeleni. video sledování projekcí , odposlechy a výslechy.

„Očista“, organizovaná brutalita na Ukrajině jako v Čečensku

„Agentura Associated Press obdržela záběry z Bucha, které poprvé ukazují, jak vypadá úklidová operace na Ukrajině. Byla to organizovaná brutalita, která se opakovala na Ruskem okupovaných územích po celé Ukrajině, strategie k neutralizaci místního odporu a terorismu, kterou ruské jednotky používaly v minulých konfliktech, zejména v Čečensku.“

Rusové okrádají lidi v Buchu a dalších městech, okrádají civilisty. Jak tedy mluvit o míru, který nastane, až Ukrajina přestane dostávat zbraně? To je státní terorismus. Pokud vám někdo vypráví o světě, přečtěte si a podívejte se nejprve na video AP. Tohle je křišťálový horor. Takových svědectví a důkazů přibývá, odhaluje se ruský teror.

Místopředseda ANO Radek Vondráček a ministr zahraničí Jan Lipavský v neděli v televizi Prima diskutovali o Ukrajině. Vondráček: „Vrátím se ke slovu ‚terorismus’… musíme si také promluvit o definici tohoto pojmu. Oslabit stát jako celek. Takže vlastně nevím, jaký je účel. Nemůžu se podívat do hlav Rusů. Jaký je jejich cíl a terorismus jsme zvyklí nazývat jinak.

Vondráček je známý svou cestou do Moskvy v roce 2018, kde se setkal s předsedou Státní dumy Vjačeslavem Volodinem a předsedkyní Rady federace Valentinou Matvijenkovou, kteří jsou na sankčních seznamech USA i EU. Politici jako on hoří touhou po „klidu“. V rozhovoru řekl: „… můj osobní pocit je, že vůle by skutečně měla směřovat k ukončení konfliktu, že se jaksi málo mluví o míru. Vůbec nic se neděje, nebo alespoň neslyším prohlášení. Stále se rozhodují tribunály, stále se řeší eskalace konfliktu. A myslím, že to mi v tomto veřejném prostoru chybí.“

  Provokativní akce Ruska v ZNPP

Lipavský se zase vyjádřil k ruskému terorismu: „Pokud někdo hodí raketu doprostřed křižovatky v ranní špičce nebo na dětském hřišti v parku uprostřed města, není to nic jiného než čistý terorismus. To nejsou chyby, jejich střely mohou zasáhnout. A především v médiích se k tomu hrdě hlásilo celé jejich vedení a celá jejich propagandistická mašinérie. Chtějí také vzbuzovat hrůzu a teror, to je podstata terorismu.“

Jak vyjednat mír s někým, kdo vzbuzuje hrůzu? Kdo mobilizuje a posílá na Ukrajinu další a další vojáky? S někým, komu je jedno, kolik jeho vlastních lidí padne na Ukrajině? Kdo organizuje „vyčišťovací operace“ jako v Buchu? Pokud Putin dobyje Ukrajinu, půjde do Evropy, k nám. Text RIA Novosti říká, že „nebude odstraněna jen banderovská verze nacistické Ukrajiny, ale především západní totalita, vnucené programy civilizační degradace a dezintegrace, mechanismy podřízenosti velmocem Západu a Spojených států amerických. státy.“

Samozřejmě toužíme po míru, ale mír přijde až porážkou Ruska na Ukrajině. A Rusko přestane být hrozbou pro svobodný svět, až když tam zvítězí skutečná demokracie.

Autor: Peter Jelen

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com