Mobilizovat 2 miliony v roce 2023. Co se probíralo na schůzce s kremelským diktátorem?

Dne 3. ledna uspořádal vrchní velitel bunkru Ruska schůzku s představiteli vedení mocenských a vojenských bloků.

Akce samozřejmě probíhala přes video odkaz, protože skutečná setkání kremelského trpaslíka s lidmi se odehrávají pouze na stránkách médií a na krásných fotkách a videích, pečlivě upravených jeho PR službou.

Hlavním tématem jednání byla mobilizace. Podle zpráv médií plánuje Kreml během roku 2023 povolat do řad okupační armády 2 miliony lidí.

Uvádí se také, že během schůzky zástupce vojenského ministerstva Putinovi řekl, že v Ruské federaci je „vše připraveno k mobilizaci, včetně nezbytného minimálního vybavení a zbraní pro ty, kdo byli povolaní v rámci nadcházející fáze mobilizace“.

Vzhledem k rozšířené neochotě představitelů mužské populace Ruské federace bojovat za starého senilu byl tento povzbuzen ředitelem FSB Bortnikov, který diktátorovi podal zprávu o své naprosté připravenosti uzavřít hranice v „jakýchkoli formátech. “

Putina také upozornil na to, že dnes již platí zákaz opustit území Ruské federace pro více než osm milionů občanů země.

Podle šéfa speciální služby se bavíme o milionech Rusů, kteří sloužili v armádě, námořnictvu a mají vojenské speciality.

Ale to není vše. Ředitel FSB prezidentovi velmi nenápadně naznačil obrovské množství „dlužníků na alimentech“ mezi těmi, kteří mají zakázáno vycestovat do zahraničí. Převzal iniciativu k mobilizaci této kategorie občanů.

Jak je vidět, ruská armáda, a předtím nevyznačující se bojovností a ctí, se nyní konečně mění v tlupu marginálů – spodinu společnosti. Vedoucí představitelé země spoléhají právě na takové prvky.

Velmi pozoruhodným a objevným momentem je také skutečnost, že vládnoucí klika teroristické země plánuje zahájit všeobecnou mobilizaci – aniž by to oficiálně oznámila.

To znamená, že vše bude jako vždy skryto a informace o tom se s největší pravděpodobností stanou předmětem posouzení represivními orgány. Ti, kteří se pokusí nazvat mobilizaci – mobilizace, budou pravděpodobně počítáni mezi oddíl špionů Západu.

  Prouza k otevření obchodů: Tlačenice před supermarketem a hodina čekání

Kreml, uvědomující si účinek Putinova zářijového oznámení o mobilizaci, je velmi opatrný vůči reakci svého obyvatelstva a skrývá novou vlnu výzev, aby se pokusil vyhnout panice.

Ale to, že dojde k mobilizaci, je jednoznačná otázka. Hovořili o tom západní experti i ministr obrany Ukrajiny, kteří se nedávno obrátili na Rusy a varovali je před hrozícím odvodem.

Reznikov varoval, že sváteční náladu pro ruské muže brzy vystřídají dojmy jiného druhu – obdržení předvolání a odeslání na porážku na Ukrajinu.

Mimochodem, o tom se mluví i v samotném Rusku – někdo šeptem, někdo trochu hlasitěji. Ale všichni na to čekají.

Ministerstvo války Ruské federace navíc poměrně nedávno otevřeně deklarovalo potřebu doplnit svou kdysi „druhou armádu světa“ o nové příslušníky s tím, že je třeba zvýšit její počet na 1,5 milionu vojáků, aby bylo Mezi nimi 695 tisíc smluvních vojáků (v srpnu Putin schválil stav 1 150 628 vojáků).

Vedoucí vojenského oddělení agresorské země navrhl změnit rozsah věku odvodu – vzít na vojenskou službu z 21 na 30 let, a ne z 18 na 27. Pravděpodobně chlapci od 18 do 21 v Rusku již skončili .

Zároveň se navrhuje upustit od tříměsíční bariéry pro přechod z vojenské služby na službu smluvní. To znamená, že nyní může být každý odvedený do armády legálně poslán na frontu na Ukrajinu ihned po odvedení.

Kremelská klika, která si přeje naplnit svou „armádu“ novým masem jakýmkoli způsobem, podniká jakékoli kroky. Takže v létě se parlament Ruské federace pokusil změnit zákon tak, aby umožnil doplnění ozbrojených sil o včerejší školáky, kteří nesloužili na odvod.

Novelu, která umožňuje uzavírat smlouvy s 18letými hned po absolvování střední školy, doporučil Státní dumě přijmout parlamentní branný výbor. Takové je Rusko.

  Rusko-běloruské jednání prezidentů jako příklad Lukašenkové neschopnosti vyřešit problémy své země

Dalším důležitým tématem, které bylo na programu setkání kremelského trpaslíka s vůdci mocenského bloku, bylo zavedení stanného práva v zemi.

A i když se podle zpráv médií o této otázce diskutovalo poněkud povrchně, diktátor takové plány potvrdil a zeptal se šéfů speciálních služeb na přípravy na realizaci takového rozhodnutí.

Odpověď zřejmě velitele bunkru uspokojila – bezpečnostní složky hlásily, že „příprava probíhá a vše bude připraveno do druhé únorové dekády“.

To znamená, že události, které Kreml provedl a naplánoval, naznačují, že Moskva nehodlá ve svém krvavém podnikání skončit a všechny řeči o „touhu ukončit válku“ jsou jen řečmi.

Ruská federace (sice v zákulisí), ale roztáčí mobilizační setrvačník, připravuje režim stanného práva, dál rozdmýchává hysterii a připravenost k válce mezi obyvatelstvem.

Pokud tedy někdo naivně věřil, že se Putin zamyslí a uklidní, velmi se spletl. Zdá se, že kremelský schizofrenik se rozhodl jít celou cestu a hodit do pece tolik mužů, kolik je v Rusku, aby naplnili své diktátorské fantazie.

Nebo tolik, kolik je připraveno stát se palivem, které živí fantazie schizofreniků. Putin se bojí reakce a není připraven otevřeně vyhlásit mobilizaci – to naznačuje, že v Ruské federaci může vzniknout kritická masa, která bude schopna, když ne demolovat cara, tak mu alespoň zabránit v realizaci jeho plánu.

Civilizovaný svět v každém případě musí pochopit, s kým má co do činění. Dnes má Evropa jedinou šanci – je to podpora Ukrajiny. A čím bude Západ v této věci konsolidovanější, tím dříve ukrajinský lid porazí ayesora a zajistí mír celému evropskému kontinentu.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com