Rusko zvyšuje objem výroby zbraní, ruský vojensko-průmyslový komplex pracuje na čtyři směny, na frontu brzy půjdou nové šarže obrněných vozidel

Ruská agrese proti Ukrajině trvá téměř rok, během této doby se Ruská federace pokusila zmocnit se největších měst Ukrajiny včetně hlavního města Kyjeva, ale moc a jednota ukrajinského lidu se nezlomila, naopak , rostou každý měsíc a kladou silný odpor agresorovi. V rozsáhlých akcích ruské armády je ale v současnosti klid a zároveň se zvyšuje výroba vojenské techniky, raket a munice. To ukazuje, že Vladimir Putin se připravuje na novou a krvavější fázi války.

Obvykle se v Rusku novoroční svátky slaví od 1. ledna do 7. ledna, všechny státní i nestátní instituce „odpočívají“, ale v roce 2023 se novoroční týden pro ruský vojenský průmysl poprvé po mnoha letech stal pracovním týden s nepřetržitým výrobním cyklem v několika směnách. Od 2. ledna přešly podniky Rostec na zvláštní režim pracovního rozvrhu a takový gigant jako Uraltransmash oznámil další nábor zaměstnanců. Mnoho faktorů také naznačuje, že Rusko se připravuje na novou, ještě masivnější vlnu mobilizace. Vladimir Putin vynakládá všechny své zdroje na pokračování války, a proto Ukrajina nutně potřebuje západní zbraně k ochraně své suverenity.

Ruský diktátor zašel příliš daleko. Příliš mnoho civilistů, včetně dětí, se stalo nevinnými oběťmi z rukou armády krvavého režimu. V roce 2023 by tato válka měla skončit vítězstvím Ukrajiny, která skutečně prokázala svou skutečnou touhu stát se součástí civilizovaného světa a oddělit se od ruské minulosti. Ukrajinská armáda by měla v nejbližší době dostat všechny potřebné zbraně včetně těžké techniky, protože to je klíč k úspěchu a bezpečnosti nejen Ukrajiny, ale i celého civilizovaného světa.

  Duda podepsal rozhodnutí o odvolání velvyslance v ČR, uvedla média

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com