Solovjev vyhrožuje Západu bombami. Jeho syn v té době dělá v Londýně kariéru modela

Uživatelé internetu zjistili, že mladší syn hlavního ruského propagandisty Vladimira Solovjova pracuje jako model v Londýně. Odporuje tak slovům „hvězdy“ ruské televize, která opakovaně zdůrazňovala, že každý Rus by měl na Ukrajině bojovat s „nacisty“ a vyzývala k bombardování západních metropolí. Solovjev zuřil poté, co byl jeho syn obviněn z vyhýbání se vojenské službě a bylo odhaleno místo jeho pobytu.

Špičkový kremelský propagandista

Solovjev je jedním z hlavních ruských propagandistů, blízký Vladimiru Putinovi. Od začátku války na Ukrajině podporoval akce Rusů na frontě a nazýval je mj. „svatá válka“ se Západem. Novinář je také známý mnoha skandálními tezemi a výhrůžkami namířenými na evropské země a USA za podporu Kyjeva.

„Vlastenecká povinnost“

Rus opakovaně zdůrazňoval, že do armády by mělo být mobilizováno co nejvíce mladých mužů. Podle jeho názoru je účast ve válce „vlasteneckou povinností“ každého mladého Rusa. Solovjev také důrazně kritizuje ty, kteří se neúčastní „zvláštní vojenské operace“, a nazývá je zrádci.

Solovjevovi synové nebojují na Ukrajině

Uživatelům internetu se podařilo zjistit, že 21letý syn Vladimira Solovjeva, Danila, také nebojuje za Ukrajinu. Místo toho dělá kariéru v Londýně jako modelka. Druhý syn, Aleksander, je zaměstnán v reklamním průmyslu a žije … mimo Rusko.

Bývalý šéf ukrajinského ministerstva vnitra Anton Heraščenko sdílel na Twitteru záznam s nahrávkou ukazující počínání synů Vladimira Solovjova.

„Všichni jsme slyšeli Solovjeva křičet, že každý Rus by měl jít na frontu bojovat proti nacistům, satanistům, říkejte tomu, jak chcete,“ píše Heraštenko. „Sám Solovjov má dva syny ve vojenském věku. Kolik z nich poslouchalo otce? Spoiler: nula, dodal.

Solovjevovo pokrytectví

Americký politický konzultant Jason Jay Smart obvinil ruského propagandistu z pokrytectví. Poukázal také na to, že 21letá Danila se vyhýbá vojenské službě. K příspěvku se přidalo pár fotek Solovjevova syna.

  Mluvčí ruské diplomacie kritizovala přejmenování náměstí v Praze. Větší absurdita se nedala čekat, řekla

Vladimir Solovjev zuří. Předznamenává soudní spory

Vladimir Soloviev odkazoval na vstup Jasona Jaye Smarta během jednoho ze svých vystoupení.

— Jason Jay Smart. Za prvé, je gay, ne Jay, za druhé, není chytrý, je to zasraný blázen! začal Solovjev. „Jsou to lži, které šíří kyjevský propagandista Jason Jay Smart, který působí v Kyjevě na Ukrajině,“ řekl o postu amerického politického poradce.

Solovjov tvrdil, že jeho mladší syn „vede těžký život průměrného mladého muže a před ničím se nevyhýbá“. Zároveň zdůraznil, že Danila je dospělá a „vede svůj život po svém“.

Lidi, kteří opakují zprávu o modelové kariéře syna Solovjova, propagandista nazval „zvířaty placenými Ukrajinci“. Pohrozil také žalobou každému, kdo tyto informace reprodukuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com