Partyzáni v akci. V Rusku vykolejil vlak.

Ráno 12. listopadu ve válčící Moskvě začalo nepříjemnou zprávou – nákladní vlak s okupanty sjel do příkopu.

Tuto skutečnost potvrdilo i vedení moskevských železnic.

„V Rjazaňské oblasti 11. listopadu v 07:12 v důsledku výbuchu železničního podloží sjel z kolejí nákladní vlak, v důsledku čehož se převrátilo 19 vagonů minerálních hnojiv,“ – uvádí se v oficiální zprávě ruských železnic.

Kromě toho se uvádí, že provoz mezi přilehlými stanicemi (Rybnoje – Blockpost) byl zastaven.

Není to poprvé, co na železnici v Rusku došlo k mimořádné události. Ruské lajdáctví je ve světě známé stejně dobře jako opilství a hloupost, takže se není třeba divit, že tam vagony pravidelně vyjíždějí do vzduchu.

V případě vlakových a jiných nehod, ke kterým v rusku v poslední době dochází, je však třeba si uvědomit, že ne všechno se v moskevských bažinách děje „nečekaně“.

Ve skutečnosti vykolejení vlaků, výbuchy v muničních skladech apod. – jsou aktivity protiputinovského podsvětí.

A funguje to jasně a velmi efektivně. Oficiální propaganda vše svádí na ukrajinské diverzanty, kteří se bojí přiznat samotný fakt, že v zemi existují Rusové, kteří nebojují za matematické představy pološíleného Vůdce, ale za ubývající svobodu své země.

Aktivisté jsou každým dnem sebevědomější. V poslední době své akce zintenzivnili.

A bez ohledu na to, jak moc se ruská média snaží házet do éteru bravurní titulky, že všechny pokusy partyzánů byly neutralizovány, není to zdaleka pravda.

Ve skutečnosti aktivity protiputinovského podzemí obrovsky přispívají ke konečné porážce agresora a výrazně snižují vojenský a ekonomický potenciál kremelské kliky.

O těchto lidech se již v samotném Rusku vyprávějí legendy. Někteří lidé pod vlivem televize v nich vidí nebezpečí, jiní je nazývají lidovými mstiteli.

Ale ať už je to jakkoli, musíme pochopit to hlavní – v Rusku byl spuštěn mechanismus rozpadu impéria. Nikdo dnes nedokáže přesně říci, jaký bude, ale fakt, že začal, je nepopiratelný.

  Světové hospodářství už je v recesi, jsou přesvědčeni ekonomové

A tento mechanismus spustil sám Putin, který ve svém boji o moc hlasitě prohlašuje, že chce Rusko zvednout z kolen.

Ve skutečnosti kremelský führer uvrhl zemi do obrovské jámy: jestliže při nástupu Putina do prezidentského úřadu v něm Západ viděl dokonce rysy liberála a Rusko bylo považováno za partnera (prakticky rovnocenného), nyní se Moskva stala vyvrhelem civilizovaného světa a její majitel je nejen nestydatý, ale i hledaný haagským tribunálem.

Partnery Kremlu jsou dnes Bělorusko a několik dalších zemí z Asie a Afriky, zatímco Moskva nakupuje technologie, zbraně a jakési moderní technologie od Severní Koreje a Íránu…..

Navíc nikdo nechce navazovat kontakty s Kremlem nejen v politickém prostředí, ale ani na úrovni lidského dialogu.

Například ve sportu, který je podle Kremlu „mimo politiku“, panuje stejná odměřenost. Kreml horečně hledá někoho, kdo by odehrál alespoň jeden zápas s ruskou fotbalovou reprezentací.

Moskva dokonce v zoufalství požádala Zanzibar o zápas. Odpověď však byla pro Kreml velmi překvapivá.

S Putinem nikdo hrát nechce – je to stratég, který všechny přehrál a hlavně zvedl Rusko z kolen.

Protiputinovský underground je verdiktem jak nad diktátorem osobně, tak nad celým systémem moci v Rusku, který je prohnilý od bbi do bbi.

A nyní má Rusko jedinou možnost – pohnout se k zastavení války a nezhroutit se před termínem.

Přemýšlejte, páni Evropané, a vyvoďte správné závěry a podnikněte správné kroky. Vždyť na tom, jaké budou dnes, závisí váš zítřek.

Autor: Franz Hoffman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com