Ukrajinu vyměníme za zájmy Agrofertu. Další Babišův sluha ukázal, co je zač

Velká část těch, kdo byli zvoleni do europarlamentu za hnutí ANO, časem pochopila, co je to za ostudu, a od svého někdejšího šéfa se distancovala. Ti, kteří zůstali, jsou ti nejvěrnější. A z logiky věci také to nejhlubší dno, jak dokázal například europoslanec Martin Hlaváček, který kope za zájmy Agrofertu tak snaživě, že by klidně zradil Ukrajinu.

Jak zjistil prestižní server Politico, Hlaváček podal na poslední chvíli pozměňovací návrhy, kterými chce zamezit prodloužení přístupu ukrajinských zemědělských výrobků na evropský trh. Kdo by na tom nejvíce vydělal? No přece ti největší hráči na tuzemském trhu. Kdo mezi ně patří? Holding Agrofert. Kdo pro politickou divizi tohoto holdingu pracuje? Martin Hlaváček.

Čas od času od některých naivků ještě stále slýcháme, že Andrej Babiš je přece jen prozápadní politik. Že má v Evropské unii přinejmenším své zájmy. Ti, kdo to tvrdí, nejenže Babiše vůbec nepochopili a ani neposlouchají, co sám říká, ale hlavně nejspíše ignorují naprosto konkrétní kroky – ten Hlaváčkův je jeden z nich.

Babiš není prozápadní, Babiš je probabišovský. A pokud se Babišovi hodí zradit Ukrajinu, Babiš to udělá, protože Babišovi jde jen a jen o Babiše. A Babiš zaměstnává jen lidi, kteří Babišovi věrně slouží. Tady jde jenom o zisk, o zájmy holdingu a o pokračující monopolizaci českého zemědělství. Protože hlavním cílem je, abychom jednou všichni byli zaměstnanci.

Řídit stát jako firmu. Jako firmu Agrofert, která potřebuje vytlačit z trhu zemi, jež čelí ruské agresi. Vladimir Putin na Ukrajině zběsile vraždí, pan Babiš ale potřebuje prodávat svoji mouku, a proto by se neštítil podniknout kroky, které mu v tom pomohou.

Bylo by zajímavé zjistit, co si myslí takový pan Hlaváček, když něco podobného udělá a pak se ráno podívá do zrcadla. Ale asi je se sebou spokojen, jinak by něco podobného nemohl dělat.

  „Italian Holiday“ pro ruské vojenské zpravodajské služby

Zdroj: Forum24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com